Szombaton a Balatonfüred érkezik Csurgóra.

tippmiximg 7461

 

 Ismét hazai mérkőzés vár a mieinkre a bajnokság következő fordulójában, ráadásul nem is akármilyen, hiszen a nagy rivális Balatonfüred lesz az ellenfél.

Tavaly egy hellyel mögöttünk, a hatodik helyen zárták a szezont, a bajnokságban azonban mind a kétszer (Balatonfüreden 27:23, Csurgón 18:22) jobbnak bizonyultak nálunk.

A Magyar Kupában ellenben mi örülhettünk, hiszen hazai környezetben, remek mérkőzésen harcoltuk ki a Final Fourba kerülést (26:22).

 

A fürediek kerete a nyáron erősödött, ráadásul a Veszprémbe igazoló Győri Mátyás kivételével az összes kulcsjátékost meg tudták tartani.

A szélekre a Szegedről, valamint az éppen tőlünk érkező, egyaránt válogatott, Bóka Bendegúz és Hornyák Péter a régi-új játékos, jobbátlövő poszton pedig a fehérorosz felnőtt válogatottban is bemutatkozó Arthur Karvatski pihentetheti a tavaly 122 gólt jegyző Stanislav Kaspareket.

Új igazolás még a kapuba érkező Bősz Dániel, a horvát beálló Petar Topic, valamint a már említett Győri Mátyást helyettesítő, junior válogatott Szita Zoltán, aki a legutóbbi Tatabánya elleni találkozón 6-szor is betalált Csoknyai István alakulatában.

Ebben a szezonban egyébiránt még veretlen a füredi alakulat, a Tatabánya elleni sima győzelem előtt a Budakalászt (hazai környezetben), majd pedig a Dabast (idegenben) is megverték.

 

A szombati mérkőzés kapcsán ezúttal kapusedzőnk, Szabó Imre nyilatkozott, aki szerint a kapusteljesítmények és a védelmek dönthetik el a „derbi” sorsát.

A találkozó érdekessége, hogy ugyanaz a bírópáros ragad majd sípot, akik a tavalyi két bajnokit is vezették, nevezetesen Herczeg Péter és Südi Péter.

 

Mérkőzés: Csurgói KK – Balatonfüredi KSE

Időpont: 2017. szeptember 30. (18:00)

Helyszín: Sótonyi László Sportcsarnok, Csurgó

Közvetítés: kéziszövetség.hu  (online)

Hajrá Csurgó!

 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk