Szombaton a “tabellaszomszéd” Balatonfüred otthonában vendégeskedünk.

tippmixIMG 0007

 

A két csapat találkozása mindig rangadónak számít, ez ráadásul most hatványozottan igaz, hiszen jelenleg mindössze egy pont van a csapatok között.
Az elmúlt pár szezonban sok örömben nem mindig volt részünk ellenük, ám ebben az idényben egyszer már megtréfáltuk a Magyar Kupában időközben újabb bronzérmet szerző balatonfüredieket.
A novemberi összecsapáson - a szezon talán eddigi legjobb mérkőzésén - 26:20-re sikerült nyernünk, többek között Cehte 9 góljának, valamint Zaponsek 17 védésének is köszönhetően.
Ezt leszámítva lényegében hiba nélkül hozta eddig a szezont riválisunk, ugyanis a Szeged, Veszprém, Tatabánya elleni talán bekalkuláltnak mondható vereségeken kívül még csak pontot sem veszítettek, ráadásul ezzel párhuzamosan az EHF-kupa csoportkörében olyan csapatok ellen gyakorolhattak, mint a spanyol La Rioja, a francia Saint Raphael vagy a német Füchse Berlin.
A bajnokságban két játékosuk is ott van a bajnokság legeredményesebb gólszerzői között, Máthé Dominik 95 góllal a 6., míg Petar Topic 82 góllal a 12. helyen áll az összesített góllövőlistán.

 

Mérkőzés: Balatonfüredi KSE - Csurgói KK
Helyszín: Szabadidőközpont, Balatonfüred
Időpont: 2019. április 20. (18:00)
Közvetítés:   www.mksz.hu    (online)

 

Hajrá Csurgó!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk