Három korosztályban szerepeltek csapataink az elmúlt héten.

img 0019


Az elmúlt szombaton U11-es csapatunk Keszthelyen szerepelt, az újabb bajnoki fordulót egy győzelemmel és egy vereséggel várhatta a Miháldinecz-csapat.
Az első találkozón a szintén csurgói Eötvös DSE ellen 14:13-ra alulmaradtunk, ahogy nem sokkal ezt követően az addig veretlenül álló Komló csapatával szemben is (7:10).

 

Az első osztályban szereplő U15-ös csapataunk számára a fővárosban folytatódott a szezon.

A kora délutáni összecsapáson a Budaörs csapatától Horváth József Gellért 8 találata ellenére kikaptunk (25:18), míg a forduló zárómérkőzésén a PLER-Budapest volt az ellenfelünk.

Gazdag Tibor tanítványai sokáig jól tartották magukat esélyesebb ellenfelükkel szemben – kevesebb mint öt perccel a vége előtt is két gól volt a csapatok között -, végül azonban 18:14 arányban abszolválni tudták a találkozót a budapestiek.

 

Második csapatunk egy nyertes, majd vesztes mérkőzést követően ismét nyerni tudott a megyei bajnokságban, miután a Veszprémi Magyar-Finn Egyesület csatapatát 36:26 arányban felülmúltük, többek között Tóth Dominik 7 góljának is köszönhetően.

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk