A kisiskolás bajnokságban szereplő U8-as, U9-es és U10-es csapataink is szép eredményeket értek el a szezonban. 

img 6553

U8-as csapatunk két együttessel vágott neki a szezonnak, mely februártól májusig, összesen hat versenyhétvégén át tartott.

A legkisebb csurgói alakulatok számára főként a bajnokság vége sikerült jól, ám ahogy Takács Ferenc Balázs, a kicsik edzője nyilatkozott, nagy fejlődésen mentek keresztül a mieink:

Tizenhárom játékossal kezdtük meg a 2017-18-as bajnokságot, tíz első osztályos 7 évessel és három második osztályos 8 évessel.

Nagyon sokat fejlődtek a gyerekek egy év alatt, a szülők és az iskola részéről is nagyon sok segítséget kaptunk. Az első tornákon vereséget szenvedtünk, de Balatonbogláron már 4 mérkőzésből 3-at is megnyertünk.”

 

img 6562

 

U9-es csapatunk 12 mérkőzést játszott a 2017/2018-as szezonban, ezeken 6 győzelem, 1 döntetlen és 5 vereség volt Miháldinecz József csapatának a mérlege.

Az egy korosztállyal idősebb, U10-es alakulatunk – szintén Miháldinecz József irányításával – ugyanennyi mérkőzésen van túl, valamint 5 győzelmen és 7 vereségen.

Miháldinecz József reméli, hogy több fiatalunk is megszerette ezt a sportágat: 

„Utánpótlás csapataimmal az U9-es és U10-es korosztályokban hat forduló alatt 24 mérkőzést játszottunk.

Az U9-esek 6 győzelemmel és 1 döntetlennel, az U10-esek pedig 5 győzelemmel zárták az idényt. Az U9-es csapatból többen idén játszottak először tétmeccset illetve a csapat többsége folyamatosan játszott az idősebbek között is. 

Mindkét csapattal nagyon meg vagyok elégedve, mind az edzéseken végzett munkával, mind pedig a meccseken nyújtott akarással és a mutatott játékkal.

Bízom benne, hogy mindenkivel sikerült a kézilabdát megszerettetni és kívánom, hogy minél többen szép eredményeket érjenek el ebben a sportágban.”

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk