Kerkovits Gyula csalódottan nyilatkozott a számunkra már befejeződő világbajnokságról.

PCSIMG 77063932f2e92c7891b758d216f276be

 

Két győzelemmel kezdte a magyar csapat a világbajnokságot, ám mind a Bahrein, mind pedig a Koszovó elleni találkozó mondhatni kötelezőnek számított juniorjainknak.

Ezt követően Horvátország, Portugália, majd Brazília ellen sem volt esélyünk, így a csoport legrosszabb továbbjutójaként Dánia várt ránk a folytatásban.
Az korábbi csoportgyőztes elleni összecsapás már valamelyest jobban sikerült, hiszen egészen az utolsó percekig tartottuk magunkat az esélyesebb dánokkal szemben, akik ellen végül mindössze egy találattal maradtunk alul.
Az ezt követő Dél-Korea elleni helyosztó tétje így a 15. hely megszerzése volt, melyet négy góllal sikerült abszolválnunk, ám ahogy a világbajnokságon végül 7 gólig jutó Kerkovits Gyula is fogalmazott, nem ez volt a realitás: “Nagy tervekkel mentünk neki a világbajnokságnak! Az első mérkőzésen Bahrein ellen már láttuk, hogy itt bizony nem lesz könnyű találkozó.
A csoportban a kötelezőket hoztuk, de az erős ellenfelek ellen leblokkoltunk, főleg védekezésben és sajnos három mérkőzésből egyet sem tudtunk hozni.
A keresztjátékban bármi megtörténhetett. A dánok kicsit fél vállról vettek minket és meg is leptük őket egy nagyon határozott játékkal. A végjátékba több hiba is csúszott, így elmaradt a bravúr, de óriási meccset játszottunk.
Végül a 15.-ek lettünk, amivel nagyon nem vagyunk megelégedve, hiszen a realitás számunkra az első nyolc lett volna.
Keserű szájízzel térünk haza, de ezen már nem tudunk változtatni.”

 

Fiatal balszélsőnkre pár nap pihenő vár, aztán ő is bekapcsolódik a már több mint egy hete tartó munkába.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

Spirit Auto LOGO

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    Spirit Auto LOGO      HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk