A téli felkészülés eddigi részéről Antonijo Kovacevic és Vasics Marko nyilatkozott.

IMG 0560

 

Antonijo Kovacevic: Úgy gondolom, hogy a felkészülés a terveknek megfelelően halad. A junior válogatott elleni találkozóval együtt három edzőmérkőzést játszottunk teljes kerettel – az egy-két hiányzótól eltekintve -, a szlovén csapatok ellen pedig szerintem két jó összecsapást tudtunk játszani. 

A Velenje ellen lassan kezdtünk, de idővel már egyre jobban játszottunk, a védekezésünk pedig nagyon jó lett a mérkőzés előrehaladtával, míg a Maribor elleni találkozót végig kontroll alatt tudtuk tartani.

A horvát Nexe elleni utolsó edzőmérkőzésünk lesz szerintem a legnehezebb felkészülési találkozónk, ugyanis most rendkívül erős csapatuk van. 

Természetesen van még mit javítani ahhoz, hogy a kezdésre még jobbak legyünk, de bízom benne, hogy egy jó mérkőzést tudunk majd játszani kedden is, és végül megfelelő ritmusban zárjuk a téli felkészülést.

 IMG 0508

 

Vasics Marko: Jó dolog, hogy a legutóbbi két felkészülési találkozónkat megnyertünk, hiszen ezek mindig jót tesznek az önbizalmunknak és a csapategységnek.

Nem játszottunk még az elvárt magas szinten és nem is tudtunk kiadni magunkból 100%-ot, hiszen a szünet utáni első naptól kezdődően nagyon keményen edzünk és ebből kifolyólag egyelőre még fáradtak is vagyunk.

Ebben az időszakban azonban így is kell érezni magunkat, ami azt jelenti, hogy jól halad a felkészülésünk és amire kezdődik a tavaszi szezon, addigra készek és frissek lehetünk majd.

Jó úton vagyunk ahhoz, hogy a megfelelő formába kerüljünk, de tudjuk, hogy ezt nem lehet egy hét alatt elérni.

Az idő előrehaladtával összerázódunk, ami a legfontosabb ahhoz, hogy megfelelően tudjuk folytatni a szezon második felét.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

Spirit Auto LOGO

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    Spirit Auto LOGO      HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk