Újabb remek sikeren van túl az első bajnoki óta veretlen csapatunk.

IMG 0722

Néhány pontatlan támadás ellenére nem kezdtük rosszul a mérkőzést, a már ekkor is jó védekezés és kapusteljesítmény 4:2-es vezetést eredményezett a találkozó 9. percében.

Ezt követően sajnos több labdát eladtunk, amit egy ilyen szintű ellenfél azonnal meg is büntetett, Andjelic vezérletével remek szériát produkált a vendég csapat (5:7).

Pár perccel később egy rendkívül sportszerű jelenetnek is szemtanúi lehettek a szép számban kilátogató szimpatizánsok, miután Rade Mijatovic jelezve egy téves ítéletet, csapatunkat "juttatta" sarokdobáshoz.

Nagyjából tíz perccel a szünet előtt a nagy elánnal kézilabdázó Nagy Szabolcs harcolt ki büntetőt, amit Vasics Marko magabiztosan értélesített is (7:8).

Sajnos ezt követően tovább nőtt az FTC előnye (7:10, majd 8:11), de a félidő utolsó öt percében egy parádés, 5:0-t sikerült hoznunk, így a második harminc percet előnnyel várhattuk (13:11).

tippmix

 

A rövid pihenő nem fogta meg a mieink lendületét, Cehte duplájával már négy gól volt a különbség (15:11).

Ancsin góljára megint Cehte, majd Astrashapkin is válaszolt, Horváth Attila így már ötgólos hátrányban kényszerült időkérésre (17:12).

Sajnos ennek a döntésnek meg is lett az eredménye, ugyanis pillanatok alatt egyre faragták hátrányukat a fővárosiak (17:16).

Gyorsan sikerült azonban összekapni a védelmet, Hazdiomerovics és Vasvári vezetésével komoly támogatást kapott a jól védő Zaponsek.

Ennek eredményeként újra el tudtunk lépni négy találattal (22:18), a találkozóból pedig alig több mint tíz perc volt hátra.

Szeitl révén kétszer is büntetőt tudtunk kiharcolni a folytatásban, ám ezekből a végül 9 gólt szerző Vasics egyet elhibázott.

A győzelmünket ez szerencsére nem befolyásolta, újabb sikerünk pedig azt is jelenti, hogy 14 (!) tétmérkőzés óta nem talált legyőzőre az ismét nagy szívvel kézilabdázó csapatunk!

 

 Csurgói KK - Ferencvárosi TC 28:25 (13:11)

Csurgó, Id. Sótonyi László Sportcsarnok, 900 néző.

 

Csurgó: Zaponsek, Balogh (kapusok), Farkas, Kovacevic 2, Nagy 1, Tóth, Cehte 4, Hanusz, Vasics 9 (3), Toskic 2, Varjú, Astrashapkin 6, Hadziomerovics 3, Oslak 1, Vasvári, Szeitl. Vezetőedző: Bencze József

 

Ferencváros: Mijatovic, Zernovic (kapusok), Oláh 1, Holdosi, Andjelic 4, Kovacsics, Szakály 1 (1), Ancsin 8, Orjonikidze 4, Pálos 3, Bujdosó 1 (1), Lukács, Schuch, Debreczeni 2, Mikita, Pordán 1. Vezetőedző: Horváth Attila

 

Kiállítások: 4 ill. 8 perc

Büntetők: 4/3 ill. 2/2

IMG 0683

 

Szép volt fiúk!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

Spirit Auto LOGO

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    Spirit Auto LOGO      HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk