Harmadik alkalommal jutottunk el a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

balmazcskk
Az elmúlt találkozóinkhoz képest több poszton is változtatott a mieink összeállításán Bencze József vezetőedző, többek között Varjú Martin vagy éppen Jerebie Iulian is ott volt a Ferreira, Tóth, Bartucz triót nélkülöző mieink kezdőjében.

A kicsit szorosabb kezdés után a 9. percre háromgólos előnyt sikerült kiharcolnunk, az öt szerzett gólunkból Cehte és Kovacevic is kettőt-kettőt vállalt (2:5).
Egy-két apróbb hibát leszámítva jó volt a védekezésünk, erre alapozva pedig sikerült idővel jelentősebb előnyre is szert tennünk.
Az első játékrész utolsó nagyjából tíz percében kilenc alkalommal is betaláltunk, a szünetre pedig 18:10-es részeredménynél mehettünk.

tippmix logo

A fordulás után már tíz góllal is vezettünk (11:21), a remeklő Varjú góljával sikerült ekkora előnyt kialakítanunk.
Lelkes vendéglátóink igyekeztek faragni a hátrányukon, akiknek ekkor Teleki találataival ez többször is sikerült.
Többek között Szeitl, Géczi, és a hosszú sérüléséből felépülő Gazdag is beállt ebben a játékrészben, a szombati rangadónkra is gondolva mindenkinek lehetőséget adott vezetőedzőnk.
A találkozó végén sem engedtek ki a mieink - Balogh Ákos például két hetest is megfogott -, végül pedig 32:22-es sikerrel jutottunk be a legjobb négy csapat közé, ahova a Veszprém és a Szeged automatikusan, míg a Balatonfüred a Tatabányát kiejtve kvalifikálta magát.

 

Balmazújvárosi KK - Csurgói KK 22:32 (10:18)

Balmazújváros, König Rendezvényközpont, 600 néző. V.: Asztalos, Bárkányi.

 

Balmazújváros: Kovács, Bagi (kapusok), Teleki 4, Dobi, Tóvizi, Veres 1, Dancs 5 (1), Nagy 3 (2), Rázsi, Csontos 5, Kapusi, Kiss 2, Hornyák, Bernáth, Karap 2, Móricz. Vezetőedző: Tréki Tamás

Csurgó: Balogh T., Balogh Á. (kapusok), Hadziomerovics 1, Kovacevic 5, Hanusz 1, Jerebie, Radjenovic, Oslak 2, Varjú 6, Szeitl, Gazdag 1 (1), Vasvári 4, Géczi, Cehte 6, Josic 1, Vasics 5 (5). Vezetőedző: Bencze József

 

Kiállítások: 8 ill. 16 perc

Büntetők: 5/3 ill. 7/6

 

Szép volt fiúk!

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk