Az első félidő végén mutatott megingásunk végül sokba került.

IMG 0747

 

Duplán nehéz találkozó várt ránk tegnap Balatonfüreden, hiszen mindamellett, hogy ellenfelünk remek erőkből áll, a mieinket továbbra is rengeteg sérülés hátráltatja.

A decemberben műtött Hanusz Egon már ott lehetett a társak között, csakúgy mint Bartucz László, ellenben a régóta sérült Gazdag Tibor, valamint Ljubomir Josic, Szeitl Erik és a csütörtökön megsérülő Klemen Cehte sem tudta vállalni a játékot.

 

Ennek ellenére egyenrangú partnerként kezdtük el a találkozót, a harmadik percben már nálunk volt az előny (1:2).

Ezt követően mind a két fél elrontotta a támadásait, jó pár percig nem is született gól.

A tizedik percre aztán fordított a Balatonfüred, akikre azonban folyamatosan tapadni tudtak a mieink.

Húsz perc után még mindig csak egy gól volt a hazaiak előnye (8:7), a csapatok pedig továbbra is a védekezésre helyezték a hangsúlyt.

A folytatásban sajnos elég volt egy pár perces rövidzárlat ahhoz, hogy a fürediek nagyobb előnyt alakítsanak ki (13:8), ami ráadásul javarészt olyan indításokból született, melyeknél nem igazán futottunk vissza...

tippmix logo

A második játékrészben tehát ötgólos hátrányt kellett volna ledolgoznunk, ami úgy tűnt, hogy sikerülhet is.

A védelmünk jól láthatóan javult a téli felkészülés során, melyben ezúttal Vasvári és Jerebie volt a két "vezér", a Balogh-testvérekre pedig ezúttal sem lehetett panaszunk a kapuban.

Erre alapozva, na meg Hadziomerovic újabb gólja után előbb három (17:14), majd Varjú találatával két (18:16) gólos különbségre zárkóztunk fel, kicsit később pedig az egygólos differenciáért is támadhattunk.

Sajnos ekkor több támadásunkat is elrontottunk, tíz perccel a vége előtt pedig hetest is hibáztunk, Fazekas Nándor ezúttal is stabil pontja volt a hazai csapatnak.

Ezúttal is becsületesen küzdöttünk, de a 2-3 gólos különbség sajnos már nem akart csökkeni, és végül 23:21-es végeredménnyel zárult az összecsapás.

 

IMG 0746

 

Balatonfüredi KSE - Csurgói KK 23:21 (13:8)

Szabadidőközpont, Balatonfüred, 600 néző. V.: Herczeg, Südi.

Balatonfüred: Fazekas, Andó (kapusok), Kasparek 3, Semenov, Topic 3, Máthé, Szita 1, Déber, Kemény 2, Hornyák 4 (3), Debreczeni 2, Varsandán, Németh 1, Kancel, Bóka 7, Karvatski. Vezetőedző: Csoknyai István

Csurgó: Balogh T., Balogh Á., Bartucz (kapusok), Manojlovity, Hadziomerovic 5, Ferreira 3, Varjú 1, Tóth 2, Pavlovics, Oslak 1, Vasvári, Radjenovic 7 (4), Jerebie, Hanusz 1, Géczi, Vasics 1. Vezetőedző: Bencze József

Kiállítások: 10 ill. 8 perc

Büntetők: 3/3 ill. 6/4

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk