Folytatta javuló szereplését az elmúlt öt mérkőzéséből négyet megnyerő csapatunk.

cskk1712032
Továbbra is "csak" a sérüléséből egyre inkább felépülő Borut Oslakra nem számíthattuk ma, de ez a kérdés sokáig nyitott volt, hiszen Ferreira betegség miatt több edzést is kihagyni kényszerült - végül aztán vállalta a játékot a brazil átlövő.

A mérkőzést sajnos nem kezdtük jól, annak ellenére, hogy Vasic heteséből mi szereztük meg a vezetést egy-két elhibázott támadás után.
Negyedóra után négy gól volt a hátrányunk (8:4), elöl és hátul is voltak ekkor hibáink.
Tíz perccel a szünet előtt azonban fordult a kocka, Cehte, Vasic és Hanusz góljaival sikerült zsinórban hat gólt szereznünk, ezzel pedig az előnyt is visszaszereztük.
Bartucz is fogott ekkor már párat és végre a védekezésünk is felkeményedett.
A szünet előtt még sikerült jól megjátszanunk Hadziomerovicot, aki gólra váltotta a helyzetét és így 17:14-es vezetéssel fordulhattunk.

tippmix logo

A szünet után másfél perc sem kellett ahhoz, hogy kétszer is betaláljunk (14:19), sőt Vasic révén támadhattunk a hatgólos előnyért is, ám jobbszélsőnk túl könnyelmű volt a ziccerénél.
Ez meg is bosszulta magát, a hazaiak ugyanis egészen két gólig zárkóztak fel.
A harcias Tóth Attila gólja után hetest fogott Bartucz, Radjenovic ellenben nem hibázott egy emberhátrányban kiharcolt büntető alkalmával, így ismét megnyugtatóbb lett az előnyünk (19:23).

cskk171203

Öt perccel a vége előtt Varjú Martin is betalált, góljával pedig végleg eldőlt a két pont sorsa, hiszen ekkor már öt gól volt a különbség (23:28).
A találkozó egy időntúli váci büntetővel ért véget, Bartucz László pedig feltette saját és a csapat teljesítményére a koronát, hiszen kapusunk ezt a büntetőt is hárítani tudta, így maradt az ötgólos differencia a csapatok között (26:31).

 

Váci KSE - Csurgói KK 26:31 (14:17)

Vác, Városi Sportcsarnok, 300 néző. V.: Herczeg, Südi.

 

Vác: Paul, Rózsavölgyi (kapusok), Tárkányi 2, Czene, Davidovic 5, Balaz 1, Bognár, Koller 4, Kecskeméti 3, Holpert 2 (1), Tyskov 1, Grbavac 4, Sakic 2, Török 1, Ménfői 1, Törteli. Vezetőedző: Gúnya Péter

Csurgó: Bartucz, Balogh T. (kapusok), Hadziomerovic 4, Varjú 1, Géczi, Hanusz 3, Josic 2, Ferreira, Gazdag, Vasic 6 (1), Tóth 3, Radjenovic 5 (3), Vasvári, Mikita, Szeitl 2, Cehte 5. Vezetőedző: Bencze József

 

Kiállítások: 6 ill. 6 perc (1 kizárás)

Büntetők: 4/1 ill. 4/3

 

Szép volt fiúk!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk