Magabiztos győzelmeket arattak fiataljaink.

Utánpótlás eredmények

U20-as csapatunk Veszprémbe utazott legutóbb. Mint azt Bencze József elmondta, sok hibával kezdtük a meccset, ami a félidei eredményen meg is látszott, hiszen 10:9-re vezetett a Veszprémi Kézilabda Kft. A második félidőben azonban a csapat bizonyította, hogy nagy szívvel tud küzdeni, így megfordította a találkozót, fiataljaink vezetőedzője szerint a hétgólos különbség is megérdemelt volt. A győzelemhez nagyban hozzájárult a jó kapusteljesítmény, Széll Roland ugyanis 44 százalékkal védett. A végeredmény 19:26 lett nekünk.

U18-as gárdánk legutóbbi találkozóján mondhatni osztálykülönbség volt a két együttes között, Nahaj László tanítványai ugyanis 56:12-re verték hazai környezetben a Várpalotai BSK-t. A vezetőedző minden játékosával meg volt elégedve, csapatként is jól funkcionált a Csurgó és Nahaj László azt reméli, ezt a tempót és ezt a helyzetkihasználást sikerül átvinni a szorosabb bajnokikra is. A meccs legeredményesebb játékosa Füstös Máté volt, aki nyolcszor zörgette meg a vendégek hálóját.  

Második számú U18-as csapatunk Nagykanizsára látogatott az elmúlt héten. Pavlovics Darko szerint az első pillanattól koncentráltak voltak a mieink, remekül kezdtek, a kapusteljesítmény is jött, így nagyjából a mérkőzés 15. percére eldőltek az érdemi kérdések. Ez a teljesítmény fiataljaink vezetőedzőjénél legalább két fokkal jobb volt, mint az első fordulóban nyújtott. A 23:37-es végeredménnyel záruló összecsapáson Németh Kristóf 10 gólig jutott, de Leposa Barnabás is nyolcszor volt eredményes.