Tegnap közös ebéddel köszöntünk el az idénytől.

Szezont zártunk

Bár ma és holnap még különböző tesztek és felmérések várnak játékosainkra, tegnap megtartottuk a 2023/2024-es szezon zárását az Azúr Vendéglő és Panzió jóvoltából, melyet ezúton is köszönünk!
Dr. Varga János beszédében elmondta, hogy vegyes érzésekkel ült le az asztalhoz, ugyanis benne élt még az egy nappal azelőtti PLER-Budapest elleni találkozó, amelyre csalódottan gondol vissza.
Tudta hogy nem könnyű a helyzetünk, hiszen rendkívül szerencsétlen volt a mieink sorsolása, a bajnokság lebonyolítása, ugyanakkor azt érezte, hogy nem mindenki adta ki magából a maximumot, amiért szomorúnak érezte magát.
A szezonra ennek ellenére nem tekinthet vissza negatívan, mivel az elért ötödik hely rendkívül jónak mondható, egyúttal meg is köszönte a csapat munkáját.
Ezt követően Baranyai Norbert is elmondta hogy az ötödik helyet büszkén éli meg, szerinte nagyon jól és sokat dolgozott a csapat, amelynek meg is lett az eredménye. Elmondta továbbá, hogyha ugyanilyen jól dolgoznak a jövőben is, akkor biztos, hogy annak is pozitív hozadéka lesz, amihez nagyon sok sikert kívánt a játékosoknak, akikre rendkívül büszke. Ő is megköszönte a játékosok, a stáb és a vezetők munkáját, az elért siker ugyanis közös.
Ezt követően a szokásoknak megfelelően elbúcsúztunk a távozóinktól.
A nyáron távozik klubunktól Bakai Levente erőnléti-edző, Tomislav Spruk balszélső, a kölcsönben Csurgón szereplő jobbátlövő Bruno Vili-Zobec, Mladen Krsmancic irányító, valamint távozik két ikonikus játékosunk, Gebhardt Ádám és Borsos Tamás is.
Távozóinknak klubunk elnöke további sok sikert kívánt és egy külön ajándéktárggyal kedveskedett nekik a klub nevében.
Ezután egy közös ebéddel és beszélgetéssel telt a folytatás, a nyári pihenő pedig szerdától indul.

Minden távozónknak köszönjük a klubunkért tett munkájukat és további sok sikert kívánunk!