Az eddigi legszorosabb bajnokijára kényszerítettük a bajnokot, végül 31:23-ra maradtunk alul.

Nagyot küzdöttünk

Nehéz menetben van csapatunk, hiszen ma Veszprémbe utaztunk, míg október 19-én a Szeged érkezik Csurgóra.

Sikerült jól kezdenünk, mi is szerzetük meg a vezetést az egész mérkőzésen extrát nyújtó Brajovic révén. Az első 15 percben végig pariban tudtunk lenni a hazaiakkal, sőt, még a 18. percben is egyenlítettünk, 8:8-nál Papp Tomi, valamint Holló Bazsi is több nagy bravúrral jelentkezett. A játékrész második felében aztán ellépett a Veszprém, a szünetre hatgólos hazai előnynél vonultak a csapatok.

A második játékrészben sem törtünk meg, a világsztárokkal felálló Veszprém Elderaa találatával ugyan ellépett egyszer héttel, de vissza tudtunk jönni a meccsbe, 5 minutummal a vége előtt fel is jöttünk mínusz ötre, s Széll Roland is jól szállt be a kapuba. Szorosabbá végül nem tudtuk tenni az eredményt, ráadásul három perccel a vége előtt piros lappal szélsőnket, Majstorovicot kiállították. Az utolsó gólt Pechmalbec szerezte, kialakítva ezzel a 31:23-as végeredményt.

Az eddig lejátszott bajnokikon egyik ellenfele sem tudott tíz gólnál közelebb kerülni a Veszprémhez, nekünk ez most sikerült. A mérkőzés legeredményesebb játékosa átlövőnk, Vojislav Brajovic lett 7 góllal.

Csapatunk a mai mérkőzésen fekete karszalagban lépett pályára, miután Kiss Bence édesapja a napokban elhunyt. Bencének és családjának ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki!

Végeredmény: Veszprém Handball Team - Csurgói KK 31:23 (16:10)

A mérkőzés részletes statisztikája IDE kattintva érhető el.