Az új külső mellett számos más újdonsággal is készülünk az új szezonra.

Megújult a honlapunk

Több év után új arculatot kapott weblapunk, amelyen a jövőben is első kézből értesülhetnek a klubunkat érintő legfrissebb hírekről.
Közösségimédia-felületeinket együttesen – fizetett reklámok nélkül – közel tízezren követik, akiket továbbra is igyekszünk kiszolgálni megfelelő tartalmakkal, elsősorban cikkek, videók és fotók formájában.
További hír, hogy „médiacsapatunkat” erősíti a jövőben a Kanizsa TV-től érkező Mikó-Baráth György is, akinek a segítségével a mai trendeknek megfelelően folyamatosan bepillantást engedünk majd egyesületünk életébe. “Gyuri” 2016 óta dolgozik a médiában, írásai mellett a hangját is többen ismerhetik, hiszen a kanizsai futballcsapat mérkőzéseiről évek óta élőben közvetít.
Szeretnénk, hogy a meccsnapokon szurkolóink együtt „élhessenek” majd csapatunkkal és testközelből láthassák játékosaink utazását, készülését az adott mérkőzés előtt vagy épp nyomon kövessék a találkozóink alakulását. De az edzésekből, a játékosok mindennapjaiból is igyekszünk néhány mozzanatot rendszeresen bemutatni, valamint továbbra is készülünk mérkőzés utáni interjúkkal.
Szurkolóink véleményére mindig nyitottak vagyunk, így természetesen továbbra is várjuk mindenki észrevételét a tartalmainkkal kapcsolatban!