Szombaton 18 órától, hazai pályán fogadjuk az Eger csapatát.

Kezdődik a bajnokság

A legutóbbi szezonban is az első hazai mérkőzésünket az egriek ellen vívtuk. Akkor sikerült magabiztos győzelmet aratni, az a találkozó 35:26-os csurgói győzelmet hozott. A legeredményesebb játékosunk az akkor újonnan igazolt Tufegdzic volt, aki 6 góllal vette ki a részét a sikerből.

Az egri vendégjátékunk során már egy szorosabb összecsapást, de szintén csurgói győzelmet láthattak a nézők. Ott Tóth Edmond csapata a szünetben még három góllal vezetett, onnan sikerült fordítani, a végeredmény 27:28 lett. Azon az összecsapáson is kellett „Tufe” eredményessége, ott 7 góllal volt ő a legeredményesebb játékosunk.

Az Eger a szezon végén a 10. helyen zárt. A nyáron jelentősnek mondható játékosmozgás volt szombati ellenfelünknél, hiszen 6 új játékost igazoltak, név szerint Özgür Sarak, Nikola Arszenics, Czabula Máté Huba, Szöllősi Olivér, Reza Jadegari és Bőti Dominik. Ami a keretüket illeti, szintén fontos információ, hogy a legutóbbi szezonban 106 gólig jutó, algériai beálló, Abdeldjalil Zennadi továbbra is az egrieket erősíti.

A Heves vármegyeiek egy bajnokin már túl vannak a 2024/2025-s szezonból, múlt szombaton a Szeged ellen léptek parkettre. A mérkőzést, a papírformának megfelelően, hozta a Szeged, a végeredmény 41:23 lett.