Jön az első idegenbeli rangadó a bajnokságban.

Gyöngyösre látogatunk

Több mint három éve nem sikerült elhoznunk a két pontot a Dr. Fejes András Sportcsarnokból, ezt a szériát szakítanánk meg a szombaton, 18:00-kor kezdődő találkozón.

A legutóbbi szezon végeredménye is erősíti azt a kijelentést, hogy igazi rangadó következik szombaton, hiszen a Heves vármegyeiek ugyanúgy 27 pontot szereztek, mint mi, végül az egymás elleni eredményeknek köszönhetően végeztünk az ötödik, míg a Gyöngyös a hatodik helyen.

A két gárda legutóbbi gyöngyösi találkozója 26:26-al ért véget, Tufegdzic időntúli hetesével sikerült döntetlenre menteni a találkozót, míg a csurgói visszavágó számunkra sikerült jobban, hiszen szintén szoros meccsen, 27:25-re győzni tudtunk.

A gyöngyösi keretben is voltak változások, 3 játékost igazoltak, 5-en távoztak, míg a legutóbbi szezonban a teljes NB I góllövőlistájának harmadik helyén záró Varsandán Milán visszavonult. A 16-szoros válogatott szélső 117 találatig jutott az utolsó szezonjában.

A gyöngyösiek jó felkészülésen vannak túl, hiszen veretlenül zárták a nyári időszakot. Ez leginkább az első bajnokijuk második félidején látszódott, hiszen abban a periódusban 2 góllal jobbnak bizonyultak a Szegednél. A találkozót azonban, a papírformának megfelelően, a Michael Apelgren irányította Tisza-partiak nyerték, 35:27-re. A gyöngyösiek legeredményesebb játékosa Gráf Martin volt 7 góllal.

A mérkőzés élő közvetítése elérhető: www.mksz.hu (online), MKSZ-Youtube csatornája

Hajrá Csurgó!