Fővárosi vereséggel zártuk a 2023/2024-es szezont.

Gyenge szezonzárás

Ahogy azt a beharangozó írásunkban is már előrevetítettük, nem várt könnyű nap ma játékosainkra.
A hazaiak a vártaknak megfelelően már első percekben jelezték, hogy ők ma “vért ittak” a találkozó előtt, mi azonban sajnos minden pozícióban halványan teljesítettünk, amire nem igazán lehet mentség a három hiányzónk, valamint a számunkra tét nélküliség.
A kapuban, védelemben és támadójátékban egyaránt gyengélkedtünk, 10 perc leforgása alatt mindössze három gólt tudtunk szerezni, de talán még bosszantóbb volt a kapott góljainknak a száma, amely a mérkőzés előrehaladtával folyamatosan nőtt.
A két csapat között a szünetre öt gól lett a különbség, de az első 30 percet nézve ez inkább ránk volt hízelgőbb.

A második játékrészt valamelyest összeszedettebben kezdtük, de ez sajnos csak a védekezésünkről volt elmondható, így nem igazán tudtunk faragni a hátrányunkon.
Sok védésre ekkor sem számíthattunk, így idővel nem volt más választásunk, mint az ifi korú Benkő Milánra bízni a kapunkat.
Ahogy egy kicsit feljöttünk volna, sajnos rendre bele is hibáztunk vagy épp felesleges kiállításokkal hátráltattuk magunkat.
A hazaiak ellenben végig koncentráltak voltak, Kránitz pedig extrát nyújtott a kapuban, így a PLER magabiztosan érvényesítette akaratát, amellyel bent tudtak maradni az első osztályban.

 
Végeredmény: PLER Budapest – Csurgói KK 33:26 (19:13)
 
A mérkőzés részletes statisztikája IDE kattintva érhető el.