A több mint három éve tartó szériát nem sikerült megszakítani, de nagyon nehéz helyzetből szereztünk pontot Gyöngyösön.

A sírból hoztuk vissza

Igazi rangadó várt ránk a Dr. Fejes András Sportcsarnokban, a fogadóirodáknál pedig jóval esélyesebbnek vélték a gyöngyösieket és sajnos ennek megfelelően indult a találkozó.
Volt játékosunk, Markez 8. percben szerzett góljával 5:0-ra is vezetett a Gyöngyös, a hosszú gólcsendünket Tufegdzic törte meg. Vezetőedzőnk, Vladan Matics időkérése után valamit javult a játékunk, mínusz 2-re fel tudtuk jönni, de továbbra is sok volt a hiba, mind támadásban, mind védekezésben. A szünetben 15:12-t mutatott az eredményjelző.

                                                                  
A második játékrészt nem kezdtük rosszul, új igazolásunk, Brajovic Vojislav két gyors góllal nyitott, de a félidő közepére visszaállt a 4 gólos különbség. Amikor már úgy tűnt, kezd elmenni a meccs, jött két nagyon fontos Füstös védés, amiket góllal tudtunk még értékesebbé tenni. Herceg találatával zárkóztunk 28:27-re, majd Majstorovic üres kapus góljával kiegyenlítettünk.
Fél perccel a vége előtt Papp Tomi megszerezte a vezetést, ezzel először volt nálunk az előny a meccsen. Az utolsó gyöngyösi támadásnál kiállították Tóth Pétert, a hetest Gráf bedobta, így egyenlített a Gyöngyös. Az utolsó támadást mi vezethettük, de az már nem hozott gólt, így ismét döntetlenre, ezúttal 29:29-re végzett a két csapat.
Folytatás jövő pénteken Győrben, ami szintén nem lesz könnyű találkozó, hiszen az újonc eddig veretlen, az első fordulóban a Budakalászt, míg tegnap az Egert verték.

A mérkőzés végeredménye: HE-DO B Braun Gyöngyös - Csurgói KK 29:29 (15-12)

A mérkőzés részletes statisztikája IDE kattintva érhető el.