Pavlovics Darkoval tekintettünk vissza U14-es csapatunk teljesítményére, akit egyébiránt még mindig meglep, hogy a városban mennyire szeretik a kézilabdát.

IMG 9529

 

Pavlovics Darko U14-es csapata a másodosztály alapszakaszát – amely a nyugati oldal D csoportját jelentette – remek teljesítménnyel, az Alsóörsöt egy ponttal megelőzve nyerte meg, így a folytatásban a felsőházban szerepeltünk.

Itt a C csoport legjobb három alakulata már túl nagy falatnak bizonyult fiataljainknak, ami egyben azt is jelentette, hogy a végjátékban a 7-12. helyek valamelyikéért küzdhettünk.

Újabb 10 mérkőzést várt itt ránk, melyeken hat győzelmet, két döntetlent és két vereséget értünk el, ami az összesített rangsorban az előkelő 8. helyet jelentette 24 alakulatból.

Horváth Péter az egész szezon során remekelt, amit jól mutat a 24 mérkőzésen szerzett 216 gólja, mellyel a házi góllövőlista élén végzett, megelőzve a 111 góllal záró Varga Jánost.

 

IMG 0767

 

Pavlovics Darko a szezonról elégedetten nyilatkozott:

„Úgy gondolom, hogy a csapatom sokat dolgozott ebben a szezonban és a gyerekek sokat is fejlődtek, hiszen nagyon sokáig eljutottunk.

Sok találkozót megnyertünk egy góllal, ami azt tükrözi, hogy nem csak erőnlétben, de fejben is előreléptünk.

A jövőben biztos, hogy még többet fogunk dolgozni, főleg azokra a dolgokra fókuszálva, amit a gyerekeknek ebben korban kell csinálnia, és ha úgy dolgoznak, mint a legutóbbi szezonban, akkor szép jövőt és fejlődést fogunk látni gyerekektől, ami egyben megalapozza azt, hogy egyszer majd serdülő, ifi esetleg felnőtt élvonalbeli játékosok legyenek!

A csurgói utánpótlásnak egyáltalán nem kell félnie, hihetetlen, hogy ebben a városban mennyien szeretik a kézilabdát, ami azt mutatja, hogy a klub és az utánpótlás vezetése mennyire is foglalkozik és figyel a gyerekekre.

Nagyon jó példa erre az, hogy egy ilyen kis városból két gyerekünk is bekerült az utánpótlás válogatottak bő keretébe, az egész országra vetítve 500 gyerekből, ami azt gondolom, hogy komoly teljesítmény.” 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk