Baranyai Norberttel beszélgettünk ifjúsági csapatunk elmúlt szezonjáról.

IMG 6111

 

- Az előző szezonhoz képest szinte új csapattal vágtunk neki az idei bajnokságnak. A korosztályában fiatalabbnak számító csapatom a szezon végére kitett magáért, hiszen ebben az erős mezőnyben a 8. helyen végzett.  Örömteli volt számomra, hogy több előttünk álló csapattal is fel tudtuk venni a versenyt. Sok mérkőzésünk a végjátékban dőlt el, ha egy kicsit több rutinunk van akár még ennél is jobb eredményt érhettünk volna el.  A csapat hozzáállása, mentalitása az edzésekhez és a mérkőzésekhez példaértékű, ez kulcsa volt az idei nagyszerű teljesítményünknek. A jövőben ez mindenképp bizakodásra adhat okot – mondta el ifjúsági csapatunk vezetőedzője, Baranyai Norbert, aki természetesen kitért a jövőévi szezonnal kapcsolatos várakozásaira is:

 

- A következő évben szinte ugyanez lesz a keretünk, reményeim szerint ez az összeszokott társaság még előrébb tud lépni a bajnoki tabellán. Jövőre ezzel az ifjúsági csapattal szeretnénk indulni az NB II-es bajnokságban is, ami új kihívásokat is jelentene számunkra.

A csurgói utánpótlás helyzetéről végezetül így vélekedett a fiatal tréner:

 

- Úgy gondolom, hogy egy jól felépített utánpótlás bázisunk van, ahol több tehetséges fiatallal dolgozunk együtt, nap mint nap. Kitartó és alázatos munkával ezek a játékosok nagyon szép jövő előtt állhatnak. Minden lehetőség adott, hogy egyszer akár a felnőtt csapat tagjai is lehessenek.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk