Egyelőre három korosztályban folytatódott a bajnokság.

IMG 0015

 

Ifjúsági csapatunk számára nem indult jól a 2019-es év, miután a Veszprémtől elszenvedett „bekalkulált” vereség (26:37) után a találkozó előtt két ponttal mögöttünk álló Vác otthonában maradtunk pont nélkül (32:27).

 

Serdülő csapatunk a holtversenyben éllovas Veszprém ellen elszenvedett nagyarányú vereséggel (16:44) kezdte el az évet, ezután azonban a rivális Vác otthonában arattunk fontos sikert (18:20), akiket így oda-vissza sikerült felülmúlni.

 

U15-ös csapatunk egy győzelemmel és egy vereséggel, az elmúlt hétvégén fejezte be az alapszakasz küzdelmeit.

A fővárosban rendezett zárófordulóban előbb 29:25 arányban nyerni tudtunk a Budaörs ellen, majd ezt követően az alapszakaszt megnyerő FTC ellen maradtunk alul 26:16-os eredménnyel.

Gazdag Tibor együttesében a két találkozón Horváth Péter volt a legeredményesebb játékosunk, aki mind a két találkozón 7-7 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.

 

A fiatalabb korosztályokban mindezidáig még nem indult újra bajnokság, leghamarabb U14-es alakulatunk lép pályára, méghozzá szombaton, Solymáron a másodosztály nyugati csoportjának felsőházában.

 

IMG 0035

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

Spirit Auto LOGO

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    Spirit Auto LOGO      HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk