U14-es csapatunk első helyen jutott tovább a másodosztály nyugati csoportjának felsőházába. 

 

IMG 2009

U11-es csapatunk számára a legutóbbi forduló Komlón zajlott, Miháldinecz József fiai pedig két győzelemmel örvendeztették meg vezetőedzőjüket.

A Satelit SE Somogytarnóca ellen 21:9-re, a TUNGSRAM SE Nagykanizsa csapatával szemben pedig 14:12-re nyertünk, így hat mérkőzés után három győzelemmel és három vereséggel állnak fiataljaink.  

 

Az egy korosztállyal idősebb U12-es csapatunk az elmúlt hétévégén Nagykanizsán szerepelt.

A házigazdák ellen magabiztosan, 27:7-re nyerni tudtunk, ám az esélyesebb – mindezidáig még csak pontot sem vesztő – Pécs ellen már pont nélkül maradtunk (30:14).

 

U14-es csapatunk óriási izgalmak közepette megnyerte a másodosztály D csoportját, miután az utolsó komlói fordulóban a házigazdák ellen 23:18-ra, a Nagyatáddal szemben pedig – Bátorfi Nimród utolsó másodpercekben szerzett góljával - 23:22-re nyertünk.

Pavlovics Darko tanítványai így a nyugati csoport felsőházában folytatják szereplésüket.

 

U15-ös gárdánk a legutóbbi balatonfüredi fordulóban egy fordulatos találkozón előbb felülmúlta a Várpalota csapatát (22:19), majd ezt követően az esélyesebb Telekom Veszprém csapata ellen egy sokáig szoros mérkőzésen maradtunk alul (21:17).

 

Gazdag Tibor serdülő alakulata pont nélkül maradt a legutóbbi két fordulóban, igaz, sem a Balatonfüred, sem pedig a Budaörs ellen nem mi voltunk a találkozó esélyesei.

Előbbi találkozón 20:30, utóbbin 28:17 arányban szenvedtünk vereséget, legközelebb pedig az eddig kilenc pontot szerző – és jelenleg hetedik helyen álló - FTC ellen bizonyíthatnak a mieink.

 

Ifjúsági csapatunk a Balatonfüredtől elszenvedett nagyarányú vereség (15:30) után a közvetlen rivális Szigetszentmiklós otthonában tudott nyerni egy góllal (28:29).

A szoros rangadón Brezovszky Barnabás kilenc góllal volt a mieink legeredményesebb játékosa, győzelmünknek köszönhetően a tabella hetedik pozíciójába jöttünk fel. 

 

A megyei bajnokságban szereplő második csapatunk a tabella második helyéről várhatja a Balatonboglár elleni hazai folytatást, miután az elmúlt két fordulóban négy pontot is sikerült gyűjtenünk.

 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk