Továbbra sem unatkozhatnak fiataljaink.

IMG 9967

A szezon már U11-es csapatunk számára is elkezdődött, a pécsi nyitányon pedig egy győzelemmel és egy vereséggel kezdtek Miháldinecz József tanítványai.

A Satelit Se csapatát 17:7-re sikerült felülmúlni, a nap zárásaként azonban 15:12-re alulmaradtunk a házigazda Pécs ellen.

 

Az elmúlt vasárnap – a bajnokság pécsi játéknapján – javítani tudott Vörös Károly U12-es csapata, hiszen a két vereséggel kezdő mieink a Balatonboglár (25:5) és a Keszthely (28:12) csapatai ellen is magabiztosan nyertek.

 

U14-es alakulatunk az első négy veretlenül megvívott találkozó után hazai környezetben szenvedte el első vereségét a Komló ellen (15:20), majd az Alsóörs ellen játszottunk újra döntetlent (23:23) úgy, hogy bő két perccel a vége előtt még kétgólos hátrányban voltak a Pavlovics-fiúk.

 

U15-ös csapatunk egyelőre pont nélkül áll a bajnokságban, miután október első hétvégéjén hazai pályán az egyaránt esélyesebb Éles KISE és a Ferencváros ellen is vereséget szenvedtünk előbb 29:16, majd 21:14 arányban.

 

IMG 8717

Serdülőink legutóbb a NEKA második csapata ellen játszottak rangadót hazai környezetben.

Az első játékrész ennek megfelelően szorosan is alakult, a második félidő derekán azonban nagyobb előnyre tettek szert vendégeink, melyet a találkozó végére egy jó hajrával egy gólra tudunk faragni (20:21).

 

Ifjúsági csapatunk két elvesztett mérkőzés után ismét nyerni tudott. Az eddig két pontot gyűjtő Rév TSC ellen – esélyeshez méltóan – 30:19 arányban sikerült nyernünk, a találkozón Bazsó Gergely 10 alkalommal is betalált.

 

Megkezdte szereplését a megyei osztályban második csapatunk is, első ellenfelünk pedig hazai pályán a Kutas együttese volt.

A szorosabb első félidő után végül magabiztosan nyertünk (36:26), legközelebb pedig szombaton, a bajnokságot szintén győzelemmel kezdő Letenye ellen szerepelünk.

IMG 00261000

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk