Ifjúsági és serdülő csapatunk is javában készül a hamarosan induló szezonra.

IMG 4483

Baranyai Norbert ifjúsági alakulata előbb Balatonbogláron a Kecskemét csapatával, majd Komlón a hazaiakkal mérte össze erejét.

A kecskemétiek ellen – akik egyébiránt szintén az első osztályban szerepelnek – három góllal (24:21) tudtunk nyerni úgy, hogy az utolsó percekben még ki is engedtek a mieink.

Komlón a félidőben még vezettünk (10:12), ám a fordulás után sajnos az öltözőben maradtunk, így végül vendéglátóink fordítani tudtak (24:22).

Előbbi mérkőzésen a 7 gólig jutó Csabai Barnabás Gergely, utóbbin pedig az egyaránt 5-5 gólt szerző Brezovszky Barnabás, Bazsó Gergely páros volt a mieink legeredményesebb játékosa.

Az ifjúsági alakulathoz hasonlóan szintén az első osztályban szereplő serdülő csapatunk is játszott felkészülési találkozót a komlóiak otthonában.

Gazdag Tibor csapatának a félidei 16:12-es vezetés után magabiztosan, 33:24-re sikerült nyernie, többek között a 8 gólig jutó Szijártó, valamint a 6 találatot jegyző Weisinger vezérletével.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk