U14-es csapatunk 100%-os bajnoki teljesítményéről elégedetten nyilatkozott Gazdag Tibor.

IMG 7917

 

A Zákányi Bálint régió másodosztályának bajnokaként várta a 2017/2018-as szezont U14-es csapatunk, akik a tavalyi remek szereplést (24 mérkőzés, 22 győzelem) is felülmúlva idén 100%-os teljesítménnyel (20 mérkőzés, 20 győzelem), 10 pont előnnyel zárták az újabb idényt.
Fiataljaink szerezték ráadásul a legtöbb gólt (mérkőzésenként átlagban 26) a szezon során, valamint a mi nevünk mellett áll a legkevesebb kapott találat is (mérkőzésenként átlagban 15), így Gazdag Tibor méltán lehetett büszke az újabb bajnoki címet követően:

 

„Mindent összevetve remek szezont zártunk az U14-es korosztállyal.
Veretlenül sikerült megnyernünk a Zákányi Bálint régiót, +203-as gólkülönbséggel, ami mindent elárul, hiszen a mögöttünk végző Pécs +88-as, míg a harmadik Nagykanizsa csapata pedig +9-es mutatóval zárt.
Külön öröm, hogy 22 játékost tudtam folyamatosan forgatni az egész szezon folyamán, ráadásul a fiatalabbak is felzárkóztak az idősebbekhez és meg is állták a helyüket.
A bajnokság mellett több kupán is részt vettünk a szezon során, amiken szintén jól teljesítettünk. Debrecenben a 2004-es korosztállyal 9. helyen zártunk a 16 csapatból, az alsóörsi, a komlói és a szentgotthárdi kupát megnyertük, legutóbb Kecskeméten pedig második helyet szereztünk, de a két itthoni kupákról is egy aranyat és egy bronzérmet sikerült itthon tartani, továbbá majdnem minden kupán több egyéni díjat is begyűjtöttünk.
Mindent összevetve sikeres szezon volt és le a kalappal a srácok egész éves teljesítménye előtt.
Legyen szó az edzéseken való munkájukról, a meccseken mutatott teljesítményükről vagy az iskolai tanulmányaikról.
Kis pihenő után máris készülünk a következő szezonra, július 7-13. között már Kaposváron szerepelünk nemzetközi tornán.”

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk