A kisiskolás és a gyermekbajnokságban szereplő csapataink is remekül szerepeltek az elmúlt hetekben.

img 6569

 

U9-es csapatunk számára március 10-én, Sellyén kezdődött el ez az év.

A Nagykanizsa II-es alakulatát 16:7, míg az I-es gárdát 17:11 arányban győztük le, ezt követően pedig Balatonbogláron folytattuk szereplésünket.

Miháldinecz József fiai a Nemzeti Kézilabda Akadémia Kapuvár ellen 26:0, a Nemzeti Kézilabda Akadémia Balatonboglárral szemben pedig 36:1 arányban bizonyult jobbnak.

 

A szintén a kisiskolás bajnokságban szereplő U10-eseink előbb Komlón, majd a legutóbbi hétvégén Nagykanizsán játszottak bajnoki mérkőzéseket.

A csurgói Eötvös DSE ellen 20:14-es vereséget szenvedtünk, majd a második komlói mérkőzésünkön a házigazdák II-es csapata ellen 16:12-re már nyerni tudtunk.

Nagykanizsán két mérkőzés, két győzelem szerepelt a mieink neve mellett, miután a házigazdákkal szemben 15:13-ra, a Nagyatád ellen pedig 13:7-re nyerni tudtunk.

 

A már gyermekbajnokságban vitézkedő U12-es csurgói csapat számára április közepén Nagyatádon folytatódott a szezon.

Vörös Károly csapata az atádiak ellen, ha csak két góllal is, de alulmaradtak (25:23), ezt követően azonban magabiztosan tudtunk nyerni a keszthelyi Georgikon DSE ellen (36:12).

 

U14-es csapatunk felkészülési tornáiról már korábban beszámoltunk, Gazdag Tibor együttesének szerencsére a bajnokság is hasonlóan sikeresen alakul.

Sem a márciusi két, sem pedig az áprilisi egy játéknapon nem találtunk legyőzőre, igaz, ez a bajnokság egészét tekintve is elmondható.

Csurgón a Nagykanizsa ellen 32:16, a Balatonboglárral szemben 34:15-re nyertünk, ezt követően pedig Nagykanizsán arattunk a Pécs ellen 25:24-es, a Keszthely ellen 34:20—as sikert.

Legutóbb szombaton játszottak „bajnokaink”, de sem a Balatonboglár (31:19), sem pedig a Nagykanizsa (27:14) nem tudta megszorítani a mieinket.

 

Fiataljaink e heti programját ide kattintva tekintheti meg.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk