Az elmúlt hetekben sem „unatkoztak” fiataljaink.

IMG 0945

Az U8-as korosztályban február végén Siófokon szerepeltek legkisebb csapataink.

Az I-es csurgói alakulat a Komlótól 16:1, a Nagyatádtól pedig 18:1 arányban kapott ki, míg a II-es csapatunk szintén a Komlótól 20:3-as, a Sellye csapatától pedig 19:6-os vereséget szenvedett, legközelebb pedig Komlón gyakorolhatnak majd a fiatal csurgói szivacslabdások.

U12-es csapatunk számára az elmúlt hétvégén, Balatonbogláron folytatódott a szezon.

Vörös Károly tanítványai „kezdésként” 23:16-ra kikaptak a szomszéd nagyatádiaktól, ezt követően azonban magabiztosan (32:9) nyerni tudtunk a házigazda bogláriakkal szemben.

Február végén U14-es csapatunk is pályára lépett, Gazdag Tibor fiai pedig bajnokhoz méltóan szerepeltek.

A rivális pécsieket 33:19-re, a keszthelyieket pedig 21:18-ra sikerült megvernünk, most vasárnap pedig Csurgón folytatódik a bajnokság.

IMG 0890

Serdülőink számára nem folytatódott jól a szezon, hiszen a Budakalász idegenbeli legyőzése után az éllovas FTC-Pensio és a Komló csapatától is hazai környezetben szenvedtünk vereséget, előbb 31:21, majd 24:18 arányban.

Legutóbb a Telekom Veszprém otthonában szerepeltek fiataljaink, és a remek – 11:11-re végződő – első félidő után sajnos 25:16-ra kikapott Molnár Ferenc csapata.

Az egyel idősebb, ifjúsági korosztályban már több sikerben volt részünk, miután előbb az FTC-Diagnosticum (31:25), majd a Komló (27:21) csapata ellen is begyűjtöttük mind a két bajnoki pontot.

Az élbolyhoz tartozó Telekom Veszprém otthonában sajnos már a szünetre nagy lett a hátrányunk, a második félidőben pedig már csak a szépítésre futotta a végül 31:24-es eredménnyel záruló összecsapáson.

 

IMG 2461

A felnőttek között edződő U20-as csurgói csapat az elmúlt három mérkőzéséből kettő is szorosan zárult, a Nemzeti Kézilabda Akadémia elleni 41:23-as vereséget követően Ajkán 28:27, hazai környezetben a Százhalombatta ellen pedig 32:28 arányban szenvdett vereséget Baranyai Norbert csapata.

Utóbbi találkozón a félidőben még 17:14-re nálunk volt a vezetés, a második játérészben azonban fordítani tudott a vendég gárda.

Fiataljaink e heti programját ide kattintva tekintheti meg.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk