Az elmúlt hónapot U12-es és U14-es csapatunk is győzelmekkel zárta.

IMG 0137

U9-es csapatunk novemberben két mérkőzést játszott a pécsi játéknapon, a mieink mérlege pedig egy vereség és egy döntetlen.

A házigazda pécsiektől 31:11-re kikaptunk, ezt követően a Keszthely ellen pedig 11:11-es döntetlent értek el Miháldinecz József fiai.

 

Az U10-es korosztályban novemberben szintén egy játéknapon rendeztek találkozókat.

A csurgói fiatalok a Keszthelytől 9:7-es, a házigazda Pécstől 18:7-es vereséget szenvedtek, így az első pontjaink továbbra is váratnak magukra.

 

Vörös Károly U12-es csapata szépen szerepelt novemberben, hiszen a zalaszentgróti játéknapon két győzelmet értük el.

Előbb a Balatonboglárral szemben nyertünk 27:5-re, majd azt a Nagykanizsát vertük meg – szintén magabiztosan 24:12 arányban -, akiktől az első körben még kikaptunk.

 

U14-as fiataljaink 100%-os mérlege novemberben sem romlott, miután a fő riválisnak számító Pécs (22:18), valamint a Keszthely (30:23, majd büntetés miatt 10:0) ellen is magabiztosan gyűjtöttük be a pontokat.

A Pécs ellen sokáig szorosan alakult a találkozó, ám az utolsó nagyjából 12 percben sikerült érvényesíteni az akaratunkat és végül négy góllal nyerni tudtunk.

 

A novembert serdülő és ifjúsági csapatunk is hazai környezetben, a Tatabánya ellen zárta, ám sajnos mind a két alakulatunk pont nélkül maradt.

Előbbi korosztályban 27:23-as, utóbbiban 34:32-es tatabányai siker született, Bazsó Gergely a serdülő, Csordás Marcell az ifjúsági találkozón szerzett 9 gólt.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk