Az elmúlt fordulókban vereségekből, döntetlenből és győzelmekből egyaránt kijutott fiataljainknak.

IMG 1720

 

U9-es csapatunk számára október közepén Csurgón kezdődött el a szezon.

Az Eötvös DSE fiataljai ellen 17:12-es vereség, a Nagykanizsa I-es csapata ellen pedig 15:11-es győzelem volt a mieink mérlege, a folytatásban pedig Pécsre utazik majd a Miháldinecz-csapat.

 

Az U12-es csurgói alakulat 1 győzelemmel és 1 vereséggel utazott Szigetvárra, ahol előbb a Nagyatád, majd a Keszthely csapataival játszott.

Egy nagyarányú vereséggel (23:10) és egy szintén nagy különbségű győzelemmel (25:7) folytattuk a szereplésünket, november végén pedig Keszthelyen folytatódik a szezon.

 

Az U14-es korosztályban továbbra is 100%-os Gazdag Tibor csapatának a mérlege.

A hazai pályán játszó Nagykanizsa ellen Faragó Benedek góljával 23:22-re tudtunk nyerni az aznapi első összecsapásunkon, míg ezután érvényesítve a papírformát 30:22-es győzelmet arattunk a Balatonboglár ellen.

 

IMG 0182

 

Serdülő együttesünk az elmúlt két találkozóján egy pontot szerzett, miután a Veszprémi KKFT otthonában 25:23-as vereséget szenvedtünk, ezt követően pedig 19:19-es döntetlent értünk el a Budaörs ellen hazai környezetben.

Molnár Ferenc alakulata hat fordulót követően – ugyanennyi ponttal – a tabella 5. helyén áll, ám a verseny nagyon szoros, hiszen három csapat is hat egységgel várja a folytatást.

 

Ifjúsági csapatunk számára eddig nem alakul túl jól a szezon, hiszen a Veszprémi KKFT vendégeként, valamint az addig pont nélküli Győr ellen, hazai környezetben is pont nélkül maradtunk az elmúlt fordulókban.

Jelenleg a nyolcadik helyen állunk a tabellán, legközelebb pedig – serdülő csapatunkhoz hasonlóan – a Balatonfüred otthonában vendégeskedünk.

 

IMG 1689

 

U20-as csapatunk első pontjai továbbra is hiányoznak, igaz, az elmúlt két találkozónkon egyaránt szoros eredmény született.

A Százhalombatta vendégeként 24:22-es vereséget szenvedtünk egy sokáig „nyitott” találkozón, ezt követően Csurgón pedig szintén két gól döntött ellenfelünk, a Tatabánya U20-as csapatának javára, akik végül 22:20-ra tudtak nyerni.

Baranyai Norbert csapata szombaton a második helyen álló PLER-hez látogatnak, nem lesz tehát könnyű dolga a mieinknek.

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk