Kevés örömben volt részünk az elmúlt héten.

CSKK 6364

 

Vörös Károly U12-es csapata szombaton Nagykanizsán, két mérkőzéssel kezdte meg szereplését a Zákányi Bálint régió B csoportjában.
Délelőtt a hazai pályán játszó Izzó SE várt a mieinkre és a 8:7-es szorosabb első félidő után végül 22:17-es vereséget szenvedtünk.
Délután a Szigetvár volt az ellenfelünk, az összecsapást pedig esélyeshez méltóan sikerült zárnunk.
A félidőben már 12:5 volt az előnyünk, végül pedig 22:10 állt az eredményjelzőn a lefújáskor.

 

Második csapatunk pénteken az időközben Iváncsik Tamással erősítő Győrhöz látogatott az NB I/B második fordulójában.
A mieink lényegében negyedóra előnyt adtak esélyesebb ellenfelüknek, Tóth Attila két sikeres büntetője és Bécsi Ádám első gólja után „jöttünk meg” a meccsbe.
A kialakult nagyobb hátrány a félidei öt gólról (12:7) tovább nőtt, főként a már említett, kilenc gólig jutó Iváncsiknak is köszönhetően.
Az utolsó negyedórában már egyenlő partnerei tudtunk lenni a hazaiaknak, az ekkor három gólt is szerző Bácskai vezetésével 7:5-re hoztuk a mérkőzés ezen periódusát.
A győriek magabiztos győzelmét azonban ez nem befolyásolta, második találkozónkon 29:17-es vereséget szenvedtek fiataljaink.

 

Vasárnap serdülő csapatunk az első félidőben egy darabig még tartani tudta magát a nyitányon a Balatonfüredet is magabiztosan legyőző Fradival szemben, a féldőre azonban már hatgólos hátrányba kerültünk (14:8).
A második félidőben sajnos tovább nőtt a két csapat közti különbség, főként Lassú és Zilahi révén próbáltuk tartani magunkat.
Végül a szoros eredmény is elmaradt, ellenfelünk 31:17-re nyerte meg a találkozót, vezetve ezzel a tabellát.

 

Ifjúsági csapatunkra szintén kemény találkozó várt a fővárosban, ami aztán be is igazolódott.
A mérkőzés elején rendkívül kemény és magas színvonalú volt a védekezés mind a két oldalon, ennek megfelelően szorosan is alakult a találkozó.
A második játékrészben aztán több góllal is elléptek a hazaiak, de többek között szélsőink góljaival azonban visszazárkóztak Bencze József tanítványai.
A lefújáskor viszont három gól volt a különbség ellenfelünk javára, így két mérkőzés után 1 győzelem és 1 vereség a mieink mérlege, a folytatást pedig a tabella 5. helyéről várhatjuk.

 

 

 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk