Az elmúlt héten öt mérkőzésből négyet is megnyertek fiataljaink.

CSKK6376


Másodosztályú, U20-as csapatunk jól kezdett a rivális Pécs ellen, ám az első félidő derekán megtorpantunk, a kétgólos előnyből pedig négygólos hátrány alakult ki. 

A folytatásban egy találatra még sikerült megközelíteni vendégeinket, ám végül hatgólos (20:26) vereséggel kezdtünk az NB I/B nyugati csoportjának felnőtt mezőnyében.

 

Vasárnap U14-es régióbajnok csapatunk Zalaszentgróton kezdte el szereplését a Zákányi Bálint Régió – másodosztályú – mezőnyében. 

Délelőtt egy „laza” tízgólos (25:15) sikerrel indítottunk a Balatonboglár ellen, délután pedig hat góllal (24:18) nyertünk a Nagykanizsával szemben, így az első kör után a tabella élén várhatja a folytatást Gazdag Tibor alakulata.

 

Ugyanezen a napon előbb serdülő, majd ifjúsági csapatunk fogadta a Budakalász korosztályos csapatait a Sótonyi László Sportcsarnokban.
Molnár Ferenc csapata végig kézben tartva a mérkőzést, magabiztosan nyerte meg első bajnoki találkozóját, miután a 12:8-as félidei eredmény után végül 27:18-ra nyerni tudtak, többek között Zilahi Gábor 7, valamint Bazsó Gergely 5 góljának köszönhetően.

 

Az egy korosztállyal idősebbek nem kezdtek jól, ám négygólos hátrány után Torma és Csordás góljaival fordítani tudtunk egy 5:0-s szériának köszönhetően.

Ezt a remek mutatót sikerült újra megismételnünk az első harminc percben, így a félidőre már négy góllal vezetni tudtunk.

A második játékrészben tovább nőtt a mieink előnye és végül 29:22-es sikerrel startolt Bencze József és Baranyai Norbert csapata.

 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk