Baranyai Norbert a nyártól már edzőként dolgozik a csurgói sikerekért.

 IMG 5323

 

Hosszú idő után, edzőként tértél vissza nevelőklubodhoz. Mit éreztél, amikor először vetődött fel ez a lehetőség?

Örültem nagyon a megkeresésnek. Szívesen vállaltam, hogy újra itthon, a csurgói sikerekért dolgozzak. A csapat nagy részét ismertem már és tudtam, hogy jó társasághoz fogok kerülni. Bízok benne, hogy közösen szép eredményeket tudunk elérni.

 

Sokat gondolkodtál mindezen? Mondván közben Hévízen is dolgozol...

Nem kellett sokat gondolkodni, hiszen tudtam, hogy milyen közegbe kerülhetek és kiktől tanulhatok nap, mint nap, még így az edzői pályám elején. De természetesen a hévízi vezetőkkel kellett ez ügyben egyeztetnem. Köszönöm nekik, hogy nem gördítettek akadályt a kettős szerepvállalás elé.

 

Bencze Józseffel együtt egyszerre két csapattal is versenyeztek majd. Mennyire vannak köztetek "leosztva" a feladatok?

Újonnan érkezőként kapcsolódtam be a csapat munkájába, amit már több éve határozott elképzelések mentén építenek. „Bencus” sokat segít ezen elvek megismerésében, amit próbálok én is visszakérni a srácoktól. Közösen egyeztetve próbáljuk egymást segíteni akár edzésről, akár mérkőzésről legyen szó.

 

Melyik korosztálytól mit vársz a szezon során?

Az NB I/B-s és az ifjúsági csapataunk az idei versenykiírás miatt szinte ugyanaz. Az NB I/B a fiataloknak úgy gondolom, hogy egy jó lehetőség lesz a fejlődésre, a tapasztalat szerzésre. Az ifjúsági bajnokságban, saját korosztályban nagyobb esélyeink lesznek, szeretnénk minél jobban szerepelni és a bajnokság első felében zárni a szezont.

 

Az edzőség mellett játékvezetőként is tevékenykedtél. Mennyire van lehetőséged ezt folytatni?

A mindennapi elfoglaltság mellett ezt már nem tudom olyan szinten folytatni, mint az előző években. De amennyiben lehetőségem lesz, próbálok még a megyében szerepet vállalni.

 

Végezetül, most már testközelből is látod első csapatunk felkészülését. Mit gondolsz, mire lehetünk ebben a szezonban képesek?

Úgy látom, hogy egy nagyszerű társaság formálódik, amiben már most rengeteg munka van. Véleményem szerint a bajnokság elég kiegyensúlyozott lesz, sok jó mérkőzéssel. Biztos vagyok abban, hogy a csapat sok örömet fog szerezni a szurkolóknak.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk