A holnap induló felkészülés előtt klubunk elnöke nyilatkozott az elmúlt és a közelgő szezonról egyaránt.

IMG 1900

 

A szezon előtt úgy fogalmazott, hogyha nem is feltétlenül helyezésben, de előrelépést vár a csapattól. Ennek tükrében elégedetten tekint vissza az elmúlt idényre? 

Összességében igen, hiszen a nyolc pontos javítás a bajnokságban mindenképpen komoly fegyvertény.

Szerencsére mindez a tabellán is előrelépést jelentett, így jövőre már ismét megmérettethetjük magunkat a nemzetközi kupában, ami jól láthatóan fontos volt a csapatnak.

Örülök, hogy a Liga Kupában is eredményesen szerepeltek a fiatalok, akik bebizonyították, hogy megértek az ennél is komolyabb feladatokra.

 

Az elmúlt évekhez képest kisebb volt a játékosmozgás ezen a nyáron. Ez előnyünkre válhat?

Mindenképpen jó dolog, ha kevés új embert kell beépíteni, szerencsére ez most valóban elmondható, de ezzel több csapat is így van.

Az látható, hogy egyik igazolásunk sem a „kispadra” érkezett, így komoly harc lehet a játéklehetőségért, amit remélem mindenki jól tud majd kezelni.

 

 Az idegenlégiósaink száma ellenben ötről hatra nőtt, így a szabályok értelmében büntetést kell fizetnie a klubnak. Ez csalódást jelent?

Nehéz erre őszintén válaszolni.  A variációs lehetőségek bővítése miatt a szakvezetés mindenképpen szeretett volna egy olyan átlövőt, aki a védelem tengelyében is bevethető. Sajnos itthon ilyen, számunkra meg is szerezhető játékost nem találtunk, így minden téren a szlovén válogatott Gregor Potocnik tűnt a legjobb megoldásnak.

 

A keret véglegesnek tekinthető?

Érkező már biztosan nem lesz, de jelen állás szerint távozó sem, így igen, ez a keret tűnik véglegesnek.  

  

Csütörtökön pedig már az új idény kezdődik. Milyen várakozások vannak önben? Esetleg a konkrét célkitűzés is megszületett már?

Kíváncsian várom az új szezont, ahogy már mondtam, erős kerettel várhatjuk a közelgő megmérettetéseket.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Tatabányával kiegészülve már három ”nagyról” beszélhetünk.  Ezek a csapatok továbbra is messze van tőlünk, de az azt követő helyekért úgy tűnik, hogy nagy lesz a verseny.

Mindenképpen szeretnénk nemzetközi kupaszereplést érő helyen végezni, de ahogy korábban is fogalmaztam, az előrelépés nem mindig helyezésben mérhető.

Nagyra tettük a lécet az elmúlt szezon végén, de bízom benne, hogy azt ismét meg tudjuk majd ugrani.

 

IMG 5851

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

Spirit Auto LOGO

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    Spirit Auto LOGO      HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk