Csapatkapitányunk nyilatkozott mind az elmúlt szezonról, mind pedig a hamarosan kezdődő új idényről.

IMG 2111

 

Te miként értékelnéd a tavalyi szezonunkat?

Jól indult az előző szezonunk, sikerült az első félévben végrehajtani azt, amit elterveztünk. A tavaszi szezon nem teljesen úgy sikerült ahogy azt szerettük volna, sok sérültünk volt és sok elvesztett pontunk, ami hiányzott a bajnokság végén. Összeségében azonban elégedettek lehetünk hiszen elértük az év elején kitűzött céljainkat, és jövőre nemzetközi kupában is részt veszünk.

 

Csapatkapitányként mennyire volt nehéz az idény?

Csapatkapitányként természetesen voltak nehéz időszakok, főleg tavasszal, de nem hinném, hogy bárkinek is a csapatból egyszerű lett volna az előző szezon. Ez azonban nem mindig probléma, hiszen minden játékosnak az a célja, hogy a lehető legtöbb mérkőzést megnyerjük. 

 

IMG 0421

 

Tavasszal mintha jobban ment volna neked a játék. Te hogyan láttad a saját teljesítményedet?

Az év első felében valóban nem ment úgy a játék ahogy azt szerettem volna, amiben talán közrejátszott pár apró sérülés is. Igyekeztem a második félévben jobban teljesíteni, mivel nem voltam megelégedve a teljesítményemmel. Valamilyen szinten ez talán sikerült is, külön motivációt jelentett, hogy kevesen voltunk a sérülések miatt.

  

Mi a véleményed a minket érintő nyári játékosmozgásról?

Az utóbbi évekhez képest idén fog a legkevesebbet változni a csapatunk, ami mindenképp egy fontos dolog. Nagyon jó játékosokat sikerült igazolni, akik úgy gondolom, hogy bele fognak illeni a csapatunkba. 

 

Ennek tükrében milyen várakozások vannak most benned?

A következő szezonra egy nagyon jó csapat állhat össze, amely képes lehet jó eredményeket elérni a bajnokságban és a nemzetközi kupában is. Lesz időnk felkészülni a bajnokságra hiszen sok edzőmérkőzés vár majd ránk a nyári felkészülés alatt. A szezon kezdetéig remélhetőleg összeáll a csapatunk és elérhetjük majd kitűzött céljainkat. 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk