Mindegyik válogatott játékosunk eredményes hetet zárt.

img 1209

A magyar válogatott csoportelsőként, veretlenül jutott ki a 2020-as Európa-bajnokságra.
Az utolsó két, Szlovákia és Olaszország elleni találkozókon is győzelmet arattak a mieink, Vasics Marko sérülése miatt nem szerepelt ezeken az összecsapásokon.

 

Szlovénia – Rok Zaponsekkel a szűk keretben – az elmúlt hét közepén meglepetésre egy góllal alulmaradt Lettországban, míg vasárnap Észtország ellen 32:28-ra nyerni tudtak, így hozzánk hasonlóan csoportelsőként jutottak tovább.

„Zapi” főként az utóbbi találkozón remekelt, melyen 1 gólt is szerzett, valamint büntetőt is hárított.

Bosznia-Hercegovina előbb hazai pályán fájó vereséget szenvedett Fehéroroszország ellen (25:31), ám mivel legutóbb győzni tudtak Csehországban, így legjobb csoportharmadikként ők is továbbjutottak a jövő januári kontinensviadalra. 

 

Hadziomerovics Gafart utóbbi találkozón nevezték be, míg a csoportot két győzelemmel záró fehéroroszoknál Aleh Astrashakpkin ezúttal nem jutott szerephez. 

 

A magyar B válogatott az elmúlt hét végét Lengyelországban töltötte, Sótonyi László és Herbert Gábor csapata – Szeitl Erikkel a fedélzeten - magabiztosan tudott nyerni a házigazdák B csapata ellen (16:23).

 

A junior válogatott Csehország ellen „hangolt” a hamarosan kezdődő spanyolországi világbajnokságra, a 27:24-es, majd 30:28-as győzelemből Kerkovits Gyula 2, majd 1 góllal vette ki a részét.

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk