Vezetőedzőnk értékelte az elmúlt idényt, de kifejtette várakozásait a következő szezont illetően is.

IMG 2901

 

Az első kérdés magától adódik, miként értékelnéd a 2018/2019-es szezont? 

Természetesen örülök, hogy a kitűzött célt sikerült elérnünk. Mint minden csapatnak, így nekünk is voltak a bajnokságban jobb és rosszabb találkozóink, de próbáltuk minden mérkőzésből kihozni a maximumot.

Azt mindenki láthatja, hogy ősszel jobban sikerült teljesítenünk, hiszen a bajnoki szezon első felében 18, míg tavasszal 15 pontot szereztünk, biztató, hogy a tavalyi évhez képest ez 8 ponttal több.

A bajnokság folyamán kevesebb gólt kaptunk és többet lőttünk a statisztikák alapján, így bátran mondhatom, hogy a védelmünk stabilabb lett és támadójátékban is sikerült fejlődnünk.

Voltak fájó pontvesztéseink, de szerencsére sikerült magabiztos győzelmeket is szereznünk a szezonban.

Sajnos az előttünk végzett csapatoktól csak két pontot sikerült szereznünk, de nagy sikernek tartjuk a Balatonfüred elleni győzelmet. 

 

Szerinted ez a javulást minek köszönhető? Miben sikerült leginkább előrelépni? 

A védekezésünk stabilabb lett, ami a legfontosabb, hiszen ennek köszönhetően  a támadójátékunk is bátrabb lett.

A bajnokság második felére sikerült a fiatalabb játékosainknak is olyan szinten teljesíteniük, amivel a csapat még sikeresebben tudott szerepelni.

 

IMG 0190

 

Mely mérkőzésekre emlékszel vissza legkevésbé és legszívesebben? 

Sajnos sikerült pár pontot az ellenfeleknek „adni”, gondolok itt a Dabas és az Eger elleni mérkőzésekre.

Nagyon fájó volt, hogy a Magyar Kupában korán kellett búcsúznunk, ugyanakkor pozitívum a Balatonfüred csapata elleni győzelem, ami nagy lendületet adott a csapatomnak.

Természetesen minden győzelem örömmel tölti el az embert, úgy érzem, hogy a Magyar Kupa után a Liga Kupában sikerült tisztességesen helytállnunk.

 

Az elmúlt évekhez képest kisebb lesz a nyári játékosmozgás, ami mindenféleképpen jó lehet. Mit gondolsz erről, valamint a jövőévi keretről? 

Szerencsére kevés játékos távozik, így a csapat gerince együtt marad, az új igazolásokkal pedig próbáltuk a lehető legjobban pótolni a távozó játékosokat, és reményeim szerint az érkezőkkel sikerül szerkezetileg is megerősíteni a csapatunkat a következő szezonban.

Érkezik a kapuba Pallag Péter, akit senkinek sem kell bemutatni Csurgón, hiszen csurgói nevelésű játékos, de a jobbszélre érkező Gebhardt Ádám sem ismeretlen a hazai publikumnak.

Átlövő poszton is sikerült egy olyan balkezes fiatal, ám rutinos játékost igazolni Leimeter Csaba személyében, reményeink szerint nagyon jól ki fogják egészíteni egymást Aleh Astrashapkinnal.

Gregor Potocnik személyeben pedig egy olyan átlövő érkezik hozzánk, aki a védekezésünk szerkezetén fog változtatni, de reményeink szerint a támadásokban is nagy szerepet fog betölteni.

 

 

IMG 0067

 

Mit vársz a következő szezontól? Sikerül esetleg ismét javítani a szereplésünkön? 

Úgy gondolom a csapat védekezése stabilabb lesz és reményeink szerint sikerül több könnyű gólt elérnünk.

Szeretnénk sokkal „futósabb” kézilabdát játszani, ami a szurkolóinknak is látványosabb lehet.

A végső helyezést mindig nehéz így a bajnokság elején megtippelni, hogy hova, meddig érhet el a csapat a bajnokság végén, de azt gondolom, ha sikerül az 5. helyet megtartanunk az már sikerként könyvelhetnénk el.

 

Mikor kezd a csapat és mit lehet tudni a nyári felkészülésről? 

Július 18 -án kezdünk felmérésekkel, megnézzük, hogy kinek, miként sikerült teljesítenie az egyéni programot. Ezt az alapozás, majd az edzőmérkőzések követik, szeptember elején pedig már meg is kezdődik a pontvadászat.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

Spirit Auto LOGO

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    Spirit Auto LOGO      HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk