A sérülésektől megtizedelt, már biztosan ötödik csapatunkra kemény csata vár szombaton, Csurgón.

tippmixIMG 0009

 

A 2018/2019-es szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzése vár csapatunkra szombaton, ám szurkolóinknak még nem kell búcsúznia kedvenceiktől, hiszen a Liga Kupa fináléjában (május 24., 18:00) egyszer még pályára lépünk Csurgón ebben a kiírásban.
Szombaton azonban a Tatabánya elleni ütközet a következő feladatunk, ami ezúttal sem ígérkezik könnyűnek.
Ellenfelünk évek óta stabil teljesítménnyel őrzi harmadik pozícióját a bajnokságban, egyszer-egyszer ráadásul a Szegedet és a Veszprémet is „elkapják”, mint például ebben a szezonban, hiszen a két említett gárda közül egyik sem tudott győzni Tatabányán.
Eddig 38 pontot gyűjtöttek 24 forduló elteltével, 164 góllal pedig kimagaslik nem csak a tatabányai, de az összesített góllövőlistán is a balszélső Milos Vujovic, akit egyébiránt a jobbátlövő Demis Grigoras 86, a balátlövő Milos Bozovic pedig 64 góllal követ tatabányai részről.
A bajnokság mellett az EHF-kupában is szépen menetelt ellenfelünk, nem sok hiányzott ahhoz, hogy ott legyenek a németországi Final Fourban is, ám a dán Holstebro minimálisan jobbnak bizonyult a bányásznál.

 

A szezon végéhez közeledve sajnos rendkívül peches szériába kerültek a mieink, hiszen a régebb óta sérült Nagy Szabolcs, Vasvári Ádám, Balogh Tibor hármas mellé Hanusz Egon, Aleh Astrashapkin és Klemen Cehte is “feliratkozott”, ami egyben azt is jelenti, hogy átlövőink nélkül várhatjuk a holnapi összecsapást.

 

Mérkőzés: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC
Helyszín: Id. Sótonyi László Sportcsarnok, Csurgó
Időpont: 2019. május 11. (18:00)
Közvetítés:   www.mksz.hu    (online)

Hajrá Csurgó!

 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk