A három játékost is nélkülöző mieink óriási lépést tettek az ötödik hely megszerzéséért.

IMG 0209
Balogh Tibor, Vasvári Ádám és Nagy Szabolcs nélkül vettük fel a harcot a hazai pályán meglehetősen eredményesen szereplő FTC ellen, ráadásul Szeitl, Hadziomerovics és Cehte is sérüléssel bajlódott a héten.

 

A kezdés után nem sokkal Oslak juttatta előnyhöz a mieinket, majd Vasics gólja után a fiatal Holdosi remekül lőtte ki a hosszú felsőt a balszélről (1:2).
Az első 13 percben sajnos négy alkalommal is elvették tőlünk a labdát, ennek ellenére javarészt sikerült 1-2 gólon tartani ellenfelünket.
Meg kell hagyni, ez a játékrész bizony nem a kapusokról szólt, sem a Mijatovic, Zernovic, sem pedig a Zaponsek, Füstös páros nem tudott érdemben hozzá tenni csapatuk teljesítményéhez.
Ebből kifolyólag sok gól is született, sajnos a félidő végére ráadásul fordított is a fővárosi gárda, melynek eredményeként végül hátrányból várhattuk a folytatást.

tippmix logo

A fordulás után Ancsin rögtön kettőre növelte a hazaiak előnyét, ám Vasics, Kovacevics majd Hanusz góljai után már nálunk volt az előny (20:21).
Ellenfelünk, ahogy betaláltunk, rendre válaszolt is, ám idővel Zaponsek szerencsére magára talált és fontos védésekkel segítette a mieinket.
Oslak gólja után a 48. percben el tudtunk lépni három góllal (25:28), de ezt követően egy buta szabálytalanság után a piros lapot kapó Kovacevicset elveszítettük.
A folytatásban több alkalommal is felzárkózott egy gólra az Fradi, ám óriásit küzdve mindig volt valaki, aki kritikus pillanatban válaszolni tudott - ekkor éppen Vasics és Kerkovits.
Kicsit több mint egy perccel a vége előtt - 30:32-es állásnál - Bencze József időt kért, a kulcsfontosságú támadásra pedig a sérülés miatt közel 45 percet “jegelt” Cehtét is beküldte, aki végül el is döntötte a két pont sorsát.
Az utolsó percben sajnos ismét piros lapot kaptunk, szerencsére azonban a találkozót nem ez, hanem Hanusz szépségdíjas találata zárta (31:34).

 

IMG 0124

 

Ferencvárosi TC - Csurgói KK 31:34 (19:18)

Elek Gyula Aréna, 400 néző. V.: Herczeg, Südi.

 

Ferencváros: Mijatovic, Zernovic (kapusok), Pordán 3, Prainer 4, Kovacsics 2, Ancsin 11 (3), Lukács, Debreczeni 1, Kiss, Szakály 2, Ónodi Jánoskúti, Andelic, Imre 5 (2), Holdosi 3, Bali, Oláh. Vezetőedző: Horváth Attila

Csurgó: Zaponsek, Füstös, Szabó (kapusok), Kovacevics 3, Astrashapkin 4, Oslak 3, Kerkovits 2, Farkas 1, Vasics 11 (4), Cehte 3, Szeitl, Toskic 3, Hanusz 3, Hadziomerovics 1, Pavlovics, Varjú. Vezetőedző: Bencze József

 

Kiállítások: 10 ill. 12 perc (2 piros lap)

Büntetők: 6/5 ill. 4/4

 

Szép volt fiúk!

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk