A második félidőt ugyan megnyertük, a bravúr azonban végül elmaradt.

IMG 1192
Sajnos Kerkovits Gyulára Tatabányán sem számíthattunk, fiatal balszélsőnknek a combja sérült meg még a Ferencváros elleni találkozónk előtt.

A mérkőzés elején elképzelhető, hogy negatív rekordot döntöttek a mieink, az alig másfél perc alatt összeszedett három kiállítás mondhatni nem mindennapi.
A védelem vezérének számító Toskic ráadásul dupla büntetést kapott, szerb játékosunknál reklamálást észleltek a játékvezetők.
Ez azonban mintha plusz motivációt is jelentett volna a mieinknek, hiszen a szoros kezdés után 3:2-es hátrányból Astrashapkin és Vasics góljaival kétgólos előnyre tettünk szert (3:5).
A hazaiak a folytatásban hamar egalizálni tudtak, tíz perccel a szünet előtt Juhász Ádám vezetésével pedig két góllal el is léptek (11:9).
Sajnos a folytatásban több labdát is elajándékoztunk, négygólos hátrányban azonban Vasics még betalált a szünet előtt, így végül 15:12-nél fordulhattak a csapatok.

tippmix logo


A szünet után Toskic azonnal megkapta harmadik kiállítását is, csapatunkra ebből kifolyólag is nagyon nehéz második játékrészt várt.
Nem adtuk azonban fel, az egyaránt jól játszó Kovacevic és Nagy találataival felzárkóztunk két gólra (19:17).

IMG 1155


Néhány gólváltás után Balogh Tibor ismét védeni tudott, Astrashapkin góljával pedig 22:21-re módosult az eredmény.
Az utolsó tíz perc hasonlóan izgalmasra sikeredett, három alkalommal is kiegyenlítettünk, utoljára kevesebb mint két perccel a vége előtt egy újabb Nagy Szabi gól után (26:26).
A folytatást sajnos emberhátrányban töltöttük el, és miután Vujovic büntetőből és akcióból is be tudott találni, így végül két góllal maradtunk alul az EHF-kupában is vitézkedő Tatabánya otthonában.

 

Grundfos Tatabánya KC - Csurgói KK 28:26 (15:12)

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, 1000 néző.

 

Tatabánya: Bartucz, Székely (kapusok), Szöllősi 3 (3), Dénes, Grigoras 8, Ilyés 2, Rosta, Schäffer, Juhász 6, Sipos, Vujovic 5 (3), Rozner, Vrankovic, Pásztor 1, Fekete, Vranjes 3. Vezetőedző: Vladan Matic

Csurgó: Zaponsek, Balogh (kapusok), Vasvári, Oslak 2, Toskic, Farkas, Hanusz 2, Nagy 4, Astrashapkin 6 (1), Szeitl, Kovacevic 4, Cehte, Tóth, Vasics 6 (3), Hadziomerovics 2, Varjú. Vezetőedző: Bencze József

 

Kiállítások: 10 ill. 12 perc (1 kizárás)

Büntetők: 8/6 ill. 6/4

 

Szép volt fiúk!

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk