Az év utolsó hazai találkozóján ezúttal plüssjátékokat gyűjtünk, melyeket a mérkőzés előtt a pályára lehet majd bedobni.

IMG 0839

A plüssjátékok dobálásának nagy hagyománya van, ám amíg korábban főként a jégkorong mérkőzések alkalmával tartottak ilyen jótékonysági-akciót, addig mára már egyre több kézilabda mérkőzésen is gyűjtik az ilyen játékokat, melyek aztán gyerekeknek lesznek kiosztva.

A több éves cipősdoboz gyűjtés után ebben az évben mi is – lehetőség szerint új – plüssálatokat fogunk gyűjteni, melyeket a MOL-Pick Szeged elleni találkozónk előtt lehet behajítani a pályára.

Az összegyűjtött játékokból a tervek szerint egy kórház gyermekosztályára, valamint a Játéksziget üzleteibe is szeretnénk eljuttatni, utóbbi jótékonysági akciójáról itt olvashat bővebben:

 

LINK

 

Kérjük szurkolóinkat, hogy a december 15-i hazai összecsapásra mindenki plüssjátékokkal érkezzen, melyekkel terítsük be együtt a sportcsarnok játékterét! 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk