Közel kétórányi csatában egy pont jutott Komlón.

IMG 1194

Ahogy arra számítani lehetett teljesen megtelt a lelátó a tegnapi bajnokinkon, Csurgóról nagyjából 50 fő kísérte el csapatunkat, megtöltve többek közt egy szurkolói buszt is.

 

Közel másfél percet kellett várni a találkozó első góljára, bánatunkra ez azonban nem a mi nevünkhöz fűződött (1:0).

Astrashapkin, majd nem sokkal később Kovacevic is betalált, így a harmadik percben már nálunk volt az előny (1:2).

Szépen építkezve lassan három góllal is vezettünk (3:6), a korábban megszokott jó védelmünkre ezúttal sem lehetett panasz.

A másodszor is emberelőnyben játszó hazaiak a 20. percben utolérték a mieinket (8:8), de alig öt perc alatt újra elléptünk (9:12).

Ezt a különbséget sikerült is megtartanunk a páros kiállítással záruló félidő végére, parázs első játékrészt mutattak a felek (11:14).

tippmixA fordulás után rögtön kiállítottak egy-egy játékost mind a két csapatból, ezt követően pedig Oslak négygólosra növelte az előnyünket (11:15).

Kicsit később Kerkovits egy kissé szigorú ítélet után piros lapot kapott, ami egy kicsit megzavarta a mieinket, így a hazaiak felzárkóztak (14:16).

Egy időkérés után Cehte góljaival tartani tudtuk a 2-3 gólos előnyünket, de a találkozóig egy piros lapot sem kapó mieinket újabb kizárással sújtották, miután ezúttal Hadziomerovicsot látták szabálytalannak egy visszafutásnál.

Vendéglátóink rögtön fel is zárkóztak egy találatra (19:20), tizenegy perccel a vége előtt pedig döntetlenre álltak a csapatok (23:23).

A vezetést ekkor azonban még nem adtuk át, ám az 57. percben Sunajko góljával 1:0 után másodszor vezetett a hazai csapat (27:26).

Vasics büntetőből még betalált a folytatásban, amire később már nem érkezett válasz, így 27:27-es döntetlennel zárult a találkozó.

 

IMG 1164

 

Sport36-Komló - Csurgói KK 27:27 (11:14)

Komló, Városi Sportközpont, 900 néző. V.: Herczeg, Südi.

 

Komló: Granic, Szabó (kapusok), Jerkovics 1, Sunajko 6, Manojlovity, Kovács 1, Gebhardt 7 (5), Obradovic 5, Grünfelder 3, Pál, Markovic 2, Matic, Wéber, Szkokán, Katzirz 1, Balázs 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

 

Csurgó: Zaponsek, Balogh (kapusok), Kovacevic 4, Nagy, Szeitl, Astrashapkin 4, Kerkovits 1 (1), Tóth, Hadziomerovics 3, Vasvári, Cehte 5, Oslak 4, Hanusz, Vasics 6 (2), Toskic. Vezetőedző: Bencze József

 

Kiállítások: 14 ill. 18 perc

Büntetők: 6/5 ill. 4/3

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

Spirit Auto LOGO

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    Spirit Auto LOGO      HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk