Szombaton Dabasra látogatunk.

tippmiximg 8577

Egy hazai rangadót követően újabb nehéz találkozó vár a mieinkre, ráadásul ezúttal idegenben, a tavaly feljutó Dabas otthonában, ahol az elmúlt szezonban sajnos nem termett babér a számunkra.

Egy gólgazdag összecsapáson ugyanis 32:30 arányban sajnos alulmaradtunk a végül szép szezont záró dabasiak ellen, akik eddig ebben a szezonban is stabilan teljesítenek.

Az eddig lejátszott öt találkozójuk során nyerni tudtak a Vecsés és a Cegléd otthonában, döntetlent értek el hazai környezetben a Gyöngyös ellen, valamint egy szűk és egy nagyobb vereséget szenvedtek előbb a Komló, majd a Tatabánya otthonában.

Góllövésben Kekezovity Marinko 17, Shinnosuke Tokuda 15 góllal áll az élen, legnagyobb erősségüknek azonban mégis a masszív védelem tűnhet, hiszen a mérkőzésenként átlagban kapott 24 találat a második legjobb mutatónak felel meg a bajnokságban. 

További érdekesség, hogy ellenfelünk kerete a nyáron tovább gyarapodott volt csurgói játékosokkal, hiszen Szöllősi Szabolcs, Pallag Péter és Borsos Tamás is ideigazolt a szezont megelőzően.

 

Mérkőzés: Dabas KC VSE – Csurgói KK

Helyszín: OBO Aréna, Dabas

Időpont: 2018. október 6. (18:00)

Közvetítés: www.keziszovetseg.hu (online)

 

Hajrá Csurgó!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk