Hullámzó játékkal arattunk ötgólos győzelmet.

IMG 7360

Dupla köszöntéssel indult a szezon első hazai találkozója, a tavalyi idény gólkirálya, Vasics Marko, valamint a szurkolók által a szezon legjobbjának választott Hanusz Egon kapott külön elismerést.

 

Egy vendég találatot követően - csakúgy mint legutóbb Veszprémben - Alem Toskic szerezte meg csapatunk első gólját, amiután Hanusz Egon már vezetéshez is juttatta a mieinket (2:1).

A mérkőzés gólszegényen folytatódott, ami nagyban köszönhető volt a kapusoknak is, Tóth Koppány és Rok Zaponsek egyaránt csapata legjobbja volt ekkor.

Kétgólos vendég előny után kevesebb mint három perc alatt sikerült egy 4:0-s periódust hoznunk, nem sokkal később pedig már öt gól volt a különbség a mi javunkra (11:6).

Főként támadásban sajnos sok hibával játszottunk, "Zapi" védéseire alapozva azonban tartani tudtuk a magabiztosabb vezetésünket, ami a félidőben 13:9 volt.

tippmix

 

A második játékrész első perceiben hamar faragni tudott hátrányán a vendég csapat, pár pillanat múlva - Astrashapkin és Vasics góljaival - azonban ismét nagyobb volt az előnyünk.

A forgatókönyv a folytatásban is hasonló volt, ami mezőkövesdi felzárkózást, majd egymásutáni gyors csurgói gólokat jelentett.

Jó hír volt a számunkra, hogy Cehte, majd a vállműtétéből felépülő Oslak is ott volt a mieink keretében, ebben a játékrészben pedig mind a ketten pályára is léptek szurkolóink nagy örömére.

A találkozót végig kézben tartva 29:24-re hozni tudtuk, sok munka vár azonban még kedvenceinkre.

IMG 7349

 

 

Csurgói KK - Mezőkövesdi KC 29:24 (13:9)

Csurgó, Id. Sótonyi László Sportcsarnok, 700 néző.

 

Csurgó: Zaponsek, Balogh (kapusok), Toskic 2, Cehte 5, Nagy 1, Szeitl, Hanusz 3, Varjú, Astrashapkin 5, Vasics 9 (1), Kerkovits, Oslak 1, Vasvári, Kovacevic 2, Hadziomerovics 1, Farkas. Vezetőedző: Bencze József

 

Mezőkövesd: Tóth K., Pásztor (kapusok), Zelei 1, Stankovic 5, Rodic 3, Kovács B. 5, Jancsó 3 (1), Dávid, Krivokapic, Menyhárt 3, Jóga 2, Martins, Kovács P. 1 (1), Horváth 1. Vezetőedző: Buday Dániel

 

Kiállítások: 14 ill. 6 perc

Büntetők: 3/1 ill. 4/2

 

Legközelebb a Vecsés otthonában lépünk pályára, a szombati találkozóra pedig szurkolói buszt is indít klubunk.

 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk