Hazai rendezésű nemzetközi tornával folytatjuk felkészülésünket.

img 4016

 

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, ismét színvonalasnak ígérkező tornát rendez klubunk, melyen ebben az évben részt vesz a horvát bronzérmes Dubrava, a szlovén bronzérmes Gorenje Velenje, valamint a honi rivális Eger csapata is.

A pénteki első elődöntőben (17:00) az egriek játszanak majd a velenjeiekkel, míg ezt követően mi vághatunk vissza a zágrábiaknak, akik nem olyan régen az EHF-kupában ejtettek ki bennünket.

Szombaton a két vesztes 15 órakor játszik majd a harmadik helyért, míg a két győztes 17 órakor a döntőben találkozik egymással.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy – a korábbi információknak megfelelően - a tavalyi bérletesek helyeit szombatig, a döntő idejéig tartjuk fent, azt követően már bárki, bárhova vásárolhat belépőt.

További információk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a sportcsarnok épületében kedden, szerdán és csütörtökön 16 és 19 óra között, valamint ezen a héten a torna mérkőzéseinek ideje alatt.   

A pénteken és szombaton megrendezésre kerülő tornánkra a belépés ingyenes!

Teaser Tournament 2

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk