Gazda Ferenc foglalta össze hiányzó játékosaink állapotát.

IMG 2522

 

A múlt heti Maribor elleni összecsapásainkon több játékost is nélkülöznünk kellett, ám fizioterapeutánk szerint nincs ok aggodalomra.
Szeitl Erik betegség miatt hagyott ki pár napot, szerencsére azonban ma már a csapattársakkal együtt kezdte meg a hetet.
Hadziomerovics Gafarnak Achilles-ín gyulladása volt, de szerencsére őt sem kellett sokat nélkülöznünk.
Klemen Cehtének a nyaka, Alem Toskicnak pedig könyöke sérült meg Mariborban, ám ezen a héten már ők is teljes értékű munkát végezhetnek, utóbbi játékosnak várhatóan pénteken szedik ki a varratokat.
Borut Oslak vállműtétéből lábadozik, a szeptember 6-i kontrollig azonban könnyitett munkát végez és ha minden jól alakul, akkor a bajnokság második fordulójában akár már a pályán is láthatjuk szlovén irányítónkat.
Tegnap Kerkovits Gyula is megérkezett Csurgóra, ő nemrég a celjei U20-as Európa-bajnokságon szerepelt, majd azt követően egy rövid pihenőt kapott Bencze József vezetőedzőtől.

 

Csapatunk pénteken Novo Mestoba utazik, ahol pénteken (20:00) a fehérorosz ezüstérmes – tavaly EHF-kupa csoportkörös – SKA Minszk csapatával játszik elődöntő mérkőzést a négycsapatos felkészülési tornán.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk