Kerkovits Gyula a szlovéniai Európa-bajnokság után csatlakozik majd a keretünkhöz. 

IMG 3863

Július 19-én, 16 csapat részvételével elrajtol az U20-es Európa-bajnokság, mely ezúttal a szlovéniai Celjében kerül megrendezésre.

A magyar csapat nem került könnyű csoportba, hiszen Portugália, Dánia és a legutóbbi, 2016-os Eb-n bronzérmet nyerő Franciaország is a mi csoportunkba nyert besorolást.

Imre Vilmos alakulata a nyitónapon Dánia, majd július 20-án Franciaország, végül pedig július 22-én Portugália ellen vívhatja ki a továbbjutást, melyet az első két helyen végző válogatott szerez meg.

A 18-fős keretnek tagja a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatától igazolt balszélsőnk, Kerkovits Gyula is, aki rendkívül nehéz csoportmérkőzésekre számít:

„Nagyon nehéz csoportba kerültünk, ugyanis a francia, dán és portugál válogatottak ellen kell kiharcolni az első kettő hely valamelyikét, ami ugye a továbbjutást jelentené a csoportból.
Az első mérkőzés sorsdöntő lesz a dánok ellen a számunkra, ennek megfelelően nagyon szeretnénk „elkapni” őket.
Ha pedig tovább tudnánk jutni egy ilyen nehéz csoportból, akkor onnan már bármi megtörténhetne és természetesen határ lenne a csillagos ég!”

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk