Tóth Attila, Balogh Tibor, Antonijo Kovacevic és Varjú Martin latolgatta a holnap kezdődő foci vb esélyeit.

 World Cup

 

Tóth Attila: Nem nagyon nézek focit, de szórakozás gyanánt egy-két meccset biztosan figyelemmel követek majd. Németországot tippelném a végső győztesnek, őket tartom leginkább esélyesnek.
Svájc, Spanyolország és Brazília szerintem szintén erősek, meglepetésnek pedig Egyiptomot tippelném, egy biztos, mi itthon Marokkónak fogunk szurkolni!
Tipp: Németország

 

Balogh Tibor: Természetesen nem fogok minden meccset megnézni, de úgy tervezem, hogy a jobb találkozókat mindenféleképpen megtekintem.
Egy világbajokságon nagyon sok olyan meccs van, amin éppen az adott forma fog dönteni és mindig vannak meglepetéscsapatok is, éppen ezért én egy nagyon izgalmas világbajnokságot várok.
Így előre nagyon nehéz megtippelni, hogy ki lesz a végső győztes, hiszen nagyon sok jó csapat van.
Úgy gondolom, hogy több csapat mondható esélyesnek, például Németország, Franciaország, Portugália, Brazília, Spanyolország vagy Argentína.
Ha tippelnem kellene, hogy a végén ki fogja elvinni a kupát, ezek a csapatok közül mondanék egyet, legyen mondjuk Brazília.
Tipp: Brazília

 

Antonijo Kovacevic: Szeretem a labdarúgást, 11 éves koromig párhuzamosan fociztam és kézilabdáztam is, a meccseket pedig, mint egy kisgyerek úgy szoktam követni.
Természetesen a világbajnokságot is követni fogom, ahol szerintem nagyon jó mérkőzések lesznek, talán pár meglepetéssel együtt.
A favoritok szerintem Brazília, Franciaország, Spanyolország és Németország, a tippem pedig az utóbbi csapat a végső győztest illetően.
A horvát nemzeti csapat szereplése kiszámíthatatlan. Nagyon sokáig is eljuthatunk, de az elmúlt világeseményeken is többször jól játszottunk, ám néhány hiba miatt végül fontos meccseket buktunk el.
Modric a csapat vezére, aki véleményem szerint egyben a világ egyik legjobb középpályása, éppen ezért minden tőle fog majd függeni.
Tipp: Németország

 

Varjú Martin: Szeretem a labdarúgást és ezért ki nem hagynám az idei VB-t, ahogy tudok minden meccset megnézek.
Én egyébként egy nagyon jó világbajnokságra számítok, természetesen meglepetésekkel, hiszen ebben az évben labdarúgás terén volt már pár ilyen és most is erre számítok.
Úgy gondolom, hogy nagyon sok esélyes csapat van és ezek alapján a végső győztest is nehéz megállapítani, de én a franciákat szeretném látni a végén örülni.
Tipp: Franciaország

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk