Gazdag Tibor nagy lehetőségként tekint új feladataira.

IMG 8650

A korábbi válogatott balszélsőt elsősorban új szerepköréről, valamint döntésének hátteréről kérdeztük:

 

Gazdag Tibor: Az új feladatköröm egyrészt az lesz, hogy Karcsi bácsival közösen felügyeljük az egész utánpótlás munkáját, valamint én leszek a serdülő csapat edzője és az újonnan induló U15-ös korosztályé is.

A döntésemben több dolog is szerepet játszott.

Sajnos volt egy elég komoly sérülésem, amit hála Istennek sikerült helyre hozni, de bármikor kiújulhat, ezért át kellett gondolnom az egész karrieremet és az életemet.

Én pedig a jövőmre gondoltam, nem szerettem volna pár év múlva ott állni, hogyha ne adj Isten kiújul a sérülésem, akkor semerre nem tartok az életben. Ezért is csinálom tovább az edzői papíromat és szeretnék a lehető legmagasabb szintre eljutni ezzel.

A másik része a döntésemnek pedig az volt, hogy megkaptam ezt a lehetőséget a klubtól és szeretnénk közösen újra kiépíteni itt egy erős utánpótlás-bázist, ami pár év múlva a gerincét adhatja a felnőtt csapatnak.

Ebben óriási lehetőséget láttam, mert a jelenlegi fiatalok, köztük az én csapatom is alkalmas lehet és lesz is ezekre a tervekre. Azt nem szabad elfelejteni hogy ezek a srácok kötődnek ide és jelent nekik valamit a klub és az, hogy egyszer akár bemutatkozhatnak a felnőtt csapatban.

 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk