Tegnap közös vacsorával búcsúztattuk el a 2017/2018-as idényt.

IMG 9510

 

Ahogy eddig megszokhattuk, elsőként klubunk elnöke, dr. Varga János értékelte a szezont, aki, ahogy fogalmazott, vegyes érzésekkel tekint vissza az elmúlt hónapokra.

Egyrészt csalódott, hiszen 2010 óta nem voltak ennyire rossz mutatóink a bajnokságban, ami elsősorban a kapott gólok számában, valamint a gólkülönbségben mutatkozik meg, utóbbi ugyanis az elmúlt hét szezonban mindig „pluszban” volt.

Hozzátette, hogy rengeteg probléma, első sorban kulcsjátékosok sérülése nehezítette a dolgunkat, ami nagyban befolyásolta az elért eredményeket, melyeket szégyellni azonban nem kell, hiszen mégiscsak elértünk egy 6. helyet a Magyar Kupa Final Four mellett, amiben egyébiránt rengeteg munka volt.

Ezt követően mindenkinek megköszönte a szezonban elvégzett munkáját, majd pedig egy-egy ajándékkal elköszönt a klubunktól távozó játékosoktól.

 

IMG 9527

A folytatásban Bencze József is értékelte a szezont, mely szerinte nagyon nehéz volt, ám mindenkinek köszöni azt, hogy „partner” volt a munkában, hiszen mindenki keményen dolgozott, melynek eredményeként mély gödörből, közösen álltunk fel.

Csalódott, hogy a Final Four nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük, véleménye szerint ez rátette bélyegét az azt követő mérkőzéseinkre is.

Zárásként Hanusz Egon csapatkapitány adott át dr. Varga Jánosnak egy a csapat által dedikált, speciális mezt, mely az NB I-ben zsinórban eltöltött tíz szezont szimbolizálta.

A folytatásban idén először klubunk – a játékosok, a szakmai stáb és a vezetők szavazatai alapján – megválasztotta a szezon legjobb játékosát is, mely ezúttal fiatal irányítónk, Hanusz Egon lett.

Játékosainkra keddig még levezető edzések, valamint csapatprogram is vár, utána pedig megkezdődik a jól megérdemelt pihenőjük.

 

A vendéglátásért ezúttal is köszönet az Azúr Vendéglőnek!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk