A nyáron öt játékos távozik klubunktól.

img 1115

 

Hat és fél év után a több játéklehetőség reményében egy szezonra a szlovén Mariborba igazol Jerebie Iulian, aki 2012 februárja óta klubunk igazolt játékosa.

Az utánpótlás csapatainkból felkerült kézilabdázó több alkalommal szerepelt már a magyar B válogatottban is, klubunkban pedig több mint 250 tétmérkőzésen szerepelt!

Öt és fél év után távozik Csurgóról a korábban szintén az utánpótlás csapatainkban is nevelkedő Bojan Radjenovic, aki csurgói pályafutása közben Komlón, majd a PLER-Budapest csapataiban is szerepelt kölcsönben.

A szerb balszélső minden csapatunkat figyelembe véve közel 150 tétmérkőzésen szerepelt klubunkban.

 

img 3253

 

Három idény után elhagyja Csurgót a válogatott kapus Bartucz László is, aki a 2015/2016-os szezonban Ceglédről igazolt hozzánk.

Klubunk színeit képviselve ott volt többek között a lengyelországi Európa-bajnokságon is (2016), ebben a szezonban azonban sajnos több alkalommal is sérülés hátráltatta.

Egy szezont követően máshol folytatja pályafutását a szerb jobbátlövő Ljubomir Josic, valamint a brazil balátlövő Uelington Ferreira is, előbbi játékos – aki novemberben igazolt klubunkhoz – 30, utóbbi pedig 74 gólt ért el ebben a szezonban.

A több játéklehetőség reményében Géczi Áron és Balogh Ákos a következő szezont vélhetően kölcsönjátékosként folytatja.

 

Gazdag Tibor 5 év csurgói játék – és megannyi siker, mint például EHF-kupa csoportkörös szereplés – után edzőként folytatja klubunknál, miután serdülő-csapatunk irányítása mellett Vörös Károllyal karöltve felel majd a csurgói utánpótlás egészéért.

 

Távozó játékosainknak ezúton kívánunk további sok sikert az élet minden területén és köszönjük a klubunkért tett munkájukat!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk